@prayer
poslano
@prayer
poslano
@prayer mi u novigradu dobijamo optiku sad u 11 mjesecu cca, mozes mi saznati kako će biti dostupnost, cijena paketi
Jer za sad mislim proći na Tcom sa ove usrane optime.
Novigrad istarski
@fensisuperstar
Hej sibni mi svoje podatke pa ti složim ponudu :)
Da malo dignemo i ovaj topik.
Trebam malu pomoc tj zanima me jel netko ima slicnih problema. Od kako su pocele ove "karantene", online mi je praticki nemoguce normalno igrati. Net mi radi relativno normalno na kompu, max tv i to, ali na PS4, cesto zna puknit veza iz cista mira. I to onako na 10-15 sec, sto je dovoljno da te samo izbaci iz meca i nasekira.
Imam optiku od T-Coma, i znam da su nedavno imali nekih problema sa pozarom. Nisam nista zvao i zalio se, reko idem prvo pitat dal su to sad normalni problemi za vecinu u ovo vrijeme...
Zanimljivo da su sami podigli. Vidio sam to jos prije mj dana, ali isto tako da pise kako se treba osobno aktivirat. Nisam imao namjeru jer mi iskreno netreba veca brzina.
U onoj vukojebini gdje živi Icek optiku provlače samo medvjedi.
Jel pokušao i uspio tko otkazati A1 zbog N1 i Sporta?
Nije da ih trebam otkazati, ali napravio bi to čisto iz pakosti.
To sam i ja cuo da ce i HT u dogovoru s A1 otkazat SK i probat ih posve izbacit s naseg trzista gdje ce onda Arena sve preuzet. Tako su i s Eurosportom napravili.
Brijac Tako su i s Eurosportom napravili.
Da, i onda 4, 5 godina nismo imali gdje gledat Bundesligu. Sad će bit ekskluzivno na toj novoj televiziji od Tele2 i ponovno će sve bit razjedinjeno. Eventualno ako Tele2 uspije ubost i Arenu i onda bi oni stvarno postali ultimativni sportski paket, ali čisto sumnjam da će lobi dopustit.
Osobno ne znam gdje bi u takvom slučaju. Engleska liga mi je vjerojatno draža i od LP, a sad me i NFL (SK) jako zanima. Blažen IPTV.
Ja mislim da ću na IPTV. Meni je F1 najvažnija. Uz Engleze i Španjolce. Ako HT ne bude imao SK onda definitivno ostavljam samo net i uzimam IPTV.