245 plaća sve navedenoHaha
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
245 plaća sve navedenoHaha
Ma čovjek iznad tvog posta pita za iskustva s Bnet-om i ti napišeš da si neki dan zvao i čitam dalje vidim arene, reko kakve arene i Bnet, da nisi htio preći na Bnet pa im sve vraćaš i ostaješ na HT-u.. jbg
Nadam se da nisam fulao temu..... znači istekao mi je ugovor na pretplati u t-comu 1.9. I ne želim produžiti više s njima, ali mi je žena tamo koja radi rekala da mi se to ne isplati jer će mi ionako naplatiti sve jer sam već ušao u 9mj, što ja mislim da laže i nije istina a nemogu nigdje naći jel to tako ili nije pa ako neko zna ovdje puno bi mi pomogli
Ugovor se svakako nastavlja dalje i poslije isteka, ukoliko nisi zatražio izmjenu ili preki istog. Detalje za prekid ne znam, po meni ako nisi više pod ugovorom ne bi smjeli ti naplatit ništa više nego tih 6 dana koje si uslugu koristio.
Mozda bi trebao u HAKOM se raspitat. Pinkasti su zajebani nece se oni dat tak lako.
Ovo što je rekao buz, ugovor se nastavlja i dalje si pod t-comom i moraš platiti 9. mjesec. Jedino što sada možeš je raskinuti ugovor bez ikakvih novčanih posljedica i platiti ovih 6 dana koliko si pod njihovim ugovorom. Ja kada sam raskinuo s vipom nakon što mi je istekla obaveza od 24 mjeseca sam platio samo onoliko dana koliko sam ušao u mjesec.
Oprostite ako nisam bio jasan ali da 1.9. Mi je istekao ugovor od 24mj i znam da ako ne prekinem da se to nastavlja, ali ja sam u ponedjeljak bio tamo i rekao sam da više ne želim produžiti i da mi prekine tu tarifu i da idem na bonove, ona me je savjetovala da ostanem do kraja mjeseca onda barem jer sam sad ionako ušao u 9mj i da ću ga platiti cijelog malar raskinuo 4og u mj.... I to me zanima ocu ja kad sutra raskine platiti samo za ovih 7 dana ili cijeli mjesec ali izgleda da je ovako kako ste vi rekli i kamo sam i mislio da je, Da se plaća samo do kad sam koristio
Oprostite ako nisam bio jasan ali da 1.9. Mi je istekao ugovor od 24mj i znam da ako ne prekinem da se to nastavlja, ali ja sam u ponedjeljak bio tamo i rekao sam da više ne želim produžiti i da mi prekine tu tarifu i da idem na bonove, ona me je savjetovala da ostanem do kraja mjeseca onda barem jer sam sad ionako ušao u 9mj i da ću ga platiti cijelog malar raskinuo 4og u mj.... I to me zanima ocu ja kad sutra raskine platiti samo za ovih 7 dana ili cijeli mjesec ali izgleda da je ovako kako ste vi rekli i kamo sam i mislio da je, Da se plaća samo do kad sam koristioPlaća se samo onoliko koliko si koristio samo što je problem što kad ti dođeš na POS raskinuti ti samo podneseš zahtjev za raskidom tj. ne raskidaš tad, a oni ti mogu raskinuti za 10-15 dana jer to imaju pravo.
znači raskinuo sam ugovor 3 dana nakon što sam podnio zahtjev...... znači od 12og prošlog mj mi je raskinuto i prešao sam na bonove......jel vam trebam uopće govoriti da su mi poslali račun kao da sam bio cijeli mjesec kod njih + rata za mobitel (što je eto 25ta rata)
Da li netko ima pokućni internet i kakvo je gejmanje na njemu? Stabilnost, brzina, Nat, download...
Gledam se maknuti sa bakra, jer je u mom kvartu insfrastruktura iz 1467., dok će upgrade bakra ili optika doći vjerojatno sa invazijom alijena. Gledam stoga preči na mobilni net, gdje nema kočnice u vidu očajne T-Govno infrastrukture.
Svaka preporuka za tele2 pokucni, nikad problema sa vezon, nikad dodatni troskovi brzina 70 na zici, 45 wifi
Ja doslovno rađe koristim svoj mob sa tele2 netom ko router ,nego amisov wifi. Isto imam 70mbps ,a stabilnost je savršena nikad nije puknula veza.
I mene zanima.
A zanima me I gdje to svi dolaze do prodajnih predstavnika koji im daju iskon ili ht u Pola cijene?
Jer inače je HT skup ko q.
Sta će vam interntet. Može se i bez njega živiti. Znam ljude koji ga uopće ne koriste.
Dakle dobar? Okidoki...
Dakle dobar? Okidoki...Ako ti bnet nije opcija uzmi pokucni, imas moju svaku preporuku i pohvalu za taj internet.
Kod mene ti jedino T-Com može, živim cca 2km od samog centra grada i infrastruktura je banana. Mogu ili T-Govno čije su žice iz 1497. ili te mobilne internete. Uzeo bi ja u biti od Vipa mobilni, ali oni imaju limit od 100+100 GB mjesečno.
Tele2 je neogranicen i bez ugovorne obaveze, tj imas 70mbs do 1TB downloada, i kad prides 1tb onda ti smanje brzinu nemas nikih drugih troskova
Tele2 je neogranicen i bez ugovorne obaveze, tj imas 70mbs do 1TB downloada, i kad prides 1tb onda ti smanje brzinu nemas nikih drugih troskova
Ja potrošim oko 400gb mjesecno, stvarno neznam kaj moraš radit da bi potrošio terabajt.