Soul sve je sad unormaleno što se tiče potresa, a ovo tvoje nije povezano s opterećenosću mreže. Najbolje ti nazvat.

A ako puca samo na konzoli onda je negdje u tom okviru: ruter - konzola - ruter problem.

Fenix Hvala stari, budem pokusao preko njihovog chata odma, pa ako neide zvat cu direktno slj tjedan.

godina kasnije

Jel netko primjetio u zadnjih par dana da je t-com digao brzine? Mene su poduplali, nemam pojma zasto.

Soul zato jer daju 3 mjeseca besplatno brzinu 200/100.

Zanimljivo da su sami podigli. Vidio sam to jos prije mj dana, ali isto tako da pise kako se treba osobno aktivirat. Nisam imao namjeru jer mi iskreno netreba veca brzina.

Icek Imas provucenu optiku u ulici? Nisam ni ja imao nista bolje od tebe dok A1 nije provukao svoju optiku kroz cijeli Osijek (prije 2 god). Tada sam se prijetio T-comu da cu preselit kod ovih pa su mi sve zive svoje firme slali samo da mi udovolje i provuku svoje 😆

Soul

Sigurno ima provucenu optiku, ali bas zeli imat 10mbps.

U onoj vukojebini gdje živi Icek optiku provlače samo medvjedi.

Brijac Pa da tak sam i ja reko njihovom majstoru kad mi je reko da sam ja optiku mogao imat jos dobrih nekoliko god ranije jer je bilo provuceno kroz ulicu... Nebitno sto je A1 provlacio svoje. Uglavnom, lopovi nedaju i kad mogu.

Jel pokušao i uspio tko otkazati A1 zbog N1 i Sporta?
          Nije da ih trebam otkazati, ali napravio bi to čisto iz pakosti.

weky Ne može se otkazati. Mislim može, ali uz penale ako još netko ima ugovor.

Inače, u pozadini stoji dosta dublja priča itd. Još ni HT nije dogovorio i pitanje je uopće hoće li dogovoriti uvjete s Unitedom Mediom.

Flipper da, izgleda da ih žele izbit s tržišta jer Tele2/Telemach/United Media planira svoju televiziju.

To sam i ja cuo da ce i HT u dogovoru s A1 otkazat SK i probat ih posve izbacit s naseg trzista gdje ce onda Arena sve preuzet. Tako su i s Eurosportom napravili.

Brijac Tako su i s Eurosportom napravili.

Da, i onda 4, 5 godina nismo imali gdje gledat Bundesligu. Sad će bit ekskluzivno na toj novoj televiziji od Tele2 i ponovno će sve bit razjedinjeno. Eventualno ako Tele2 uspije ubost i Arenu i onda bi oni stvarno postali ultimativni sportski paket, ali čisto sumnjam da će lobi dopustit.

Osobno ne znam gdje bi u takvom slučaju. Engleska liga mi je vjerojatno draža i od LP, a sad me i NFL (SK) jako zanima. Blažen IPTV.

Ja mislim da ću na IPTV. Meni je F1 najvažnija. Uz Engleze i Španjolce. Ako HT ne bude imao SK onda definitivno ostavljam samo net i uzimam IPTV.

Gdje je najbolji IPTV? Vidim da tu ekipa prica a ja nisam uopce upoznat s time. Moze netko iz prve ruke malo objasniti?

someone

Nema ti tu baš najboljeg odgovora. IPTV je ilegala i svi ti koji pružaju takve usluge se uglavnom skrivaju iza facebook stranica. Nažalost takav biznis može propast bilo kad pa ako uzmeš na godinu danas, a lik propadne i izbriše facebook stranicu ne možeš ništa. Kome ćeš se žalit što su kupio ilegalnu uslugu.

Još gore je to što ako zbog nezadovoljstva s operaterima ljudi masovno krenu otkazivat TV usluge i uzimati IPTV možemo očekivat smanjenje kvalitete, trzanja, prekide itd.

Naravno, ja bih više od svega volio da ljudi odjebu operatere jer su bagra i da uzmu IPTV, ali to i nije baš tako jednostavno.

Flipper Nije istina, može se preko Hakoma sve ako se utvrdi da si zbilja gledao Sportske kanale. A1 daje statistiku gledanja i Hakom prema tome odlučuje da li se odobrava raskid bez penala.

Inače pederski potez iz A1 posto je prošle godine tu negdje u ovo doba Iskon imao istu situaciju gdje je davao svima bez obzira na to jesu li gledali sportske ili ne raskid bez penala.

prayer Nije istina, može se preko Hakoma sve ako se utvrdi da si zbilja gledao Sportske kanale. A1 daje statistiku gledanja i Hakom prema tome odlučuje da li se odobrava raskid bez penala.

Da, može se preko Hakoma možda nešto iskamčit, ali jako teško. Postoje te statistike prema kojima su ljudi i zbog Eurosporta dobivali raskid bez penala preko Hakoma, ali tko zna kako je to sad.. ali oni kojima to stvarno smeta mogu probati, nemaju ništa za izgubit, a ako trebaju kakve upute kako što i gdje poslati u vezi ovoga javite pa ću napisat upute.