Objavio/la: @gogo047

@prayer

presao bi i ja sa a1 na iskon ali optiku. nedavno su postavili kabel na kucu ali nisu provukli u kucu. koliko bi to trajalo od podnasanja zahtjeva. e da koja bi bila cijena za tel+net a koliko za tel+net+tv

Hej molim te mi samo na PM pošalji sve podatke pa ti javim koje pakete mogu ponuditi :)

@prayer mi u novigradu dobijamo optiku sad u 11 mjesecu cca, mozes mi saznati kako će biti dostupnost, cijena paketi
Jer za sad mislim proći na Tcom sa ove usrane optime.

Novigrad istarski

@fensisuperstar

Hej sibni mi svoje podatke pa ti složim ponudu :)

7 mjeseci kasnije

Da malo dignemo i ovaj topik.

Trebam malu pomoc tj zanima me jel netko ima slicnih problema. Od kako su pocele ove "karantene", online mi je praticki nemoguce normalno igrati. Net mi radi relativno normalno na kompu, max tv i to, ali na PS4, cesto zna puknit veza iz cista mira. I to onako na 10-15 sec, sto je dovoljno da te samo izbaci iz meca i nasekira.
Imam optiku od T-Coma, i znam da su nedavno imali nekih problema sa pozarom. Nisam nista zvao i zalio se, reko idem prvo pitat dal su to sad normalni problemi za vecinu u ovo vrijeme...

Soul sve je sad unormaleno što se tiče potresa, a ovo tvoje nije povezano s opterećenosću mreže. Najbolje ti nazvat.

A ako puca samo na konzoli onda je negdje u tom okviru: ruter - konzola - ruter problem.

Fenix Hvala stari, budem pokusao preko njihovog chata odma, pa ako neide zvat cu direktno slj tjedan.

godina kasnije

Jel netko primjetio u zadnjih par dana da je t-com digao brzine? Mene su poduplali, nemam pojma zasto.

Soul zato jer daju 3 mjeseca besplatno brzinu 200/100.

Zanimljivo da su sami podigli. Vidio sam to jos prije mj dana, ali isto tako da pise kako se treba osobno aktivirat. Nisam imao namjeru jer mi iskreno netreba veca brzina.

Icek Imas provucenu optiku u ulici? Nisam ni ja imao nista bolje od tebe dok A1 nije provukao svoju optiku kroz cijeli Osijek (prije 2 god). Tada sam se prijetio T-comu da cu preselit kod ovih pa su mi sve zive svoje firme slali samo da mi udovolje i provuku svoje 😆

Soul

Sigurno ima provucenu optiku, ali bas zeli imat 10mbps.

U onoj vukojebini gdje živi Icek optiku provlače samo medvjedi.

Brijac Pa da tak sam i ja reko njihovom majstoru kad mi je reko da sam ja optiku mogao imat jos dobrih nekoliko god ranije jer je bilo provuceno kroz ulicu... Nebitno sto je A1 provlacio svoje. Uglavnom, lopovi nedaju i kad mogu.

Jel pokušao i uspio tko otkazati A1 zbog N1 i Sporta?
            Nije da ih trebam otkazati, ali napravio bi to čisto iz pakosti.

weky Ne može se otkazati. Mislim može, ali uz penale ako još netko ima ugovor.

Inače, u pozadini stoji dosta dublja priča itd. Još ni HT nije dogovorio i pitanje je uopće hoće li dogovoriti uvjete s Unitedom Mediom.

Flipper da, izgleda da ih žele izbit s tržišta jer Tele2/Telemach/United Media planira svoju televiziju.

To sam i ja cuo da ce i HT u dogovoru s A1 otkazat SK i probat ih posve izbacit s naseg trzista gdje ce onda Arena sve preuzet. Tako su i s Eurosportom napravili.

Brijac Tako su i s Eurosportom napravili.

Da, i onda 4, 5 godina nismo imali gdje gledat Bundesligu. Sad će bit ekskluzivno na toj novoj televiziji od Tele2 i ponovno će sve bit razjedinjeno. Eventualno ako Tele2 uspije ubost i Arenu i onda bi oni stvarno postali ultimativni sportski paket, ali čisto sumnjam da će lobi dopustit.

Osobno ne znam gdje bi u takvom slučaju. Engleska liga mi je vjerojatno draža i od LP, a sad me i NFL (SK) jako zanima. Blažen IPTV.