Prika Ma jasno,zasto pitam...ugovor mi istice i naravno da bi i taj paket ubacio ali nitko nista ne zna...ni oni,zvao sam ih...
prayer Prika Pa uvijek možeš naknadno ubaciti što ne? Kod nas u Iskon pališ i gasiš što hoćeš i što nećeš.
JoelDrake Prika Najjače kada mene zvali i kažu vidimo da imate internet i telefon želite li max tv dat ćemo vam neki popust haha, kažem ja ne hvala imam od rođaka šifru 😂😂!
tyga moguće da će cijena biti oko 29kn. sport klub isto ima zasebni paket sa par kanala i toliko košta.
Prika 39 kuna u T coma dodatne arene za ligu prvaka,bio ne bio na ugovoru. Provjerena informacija,od 1.5. Se moze i taj paket kupiti
Nexus buz F1TV 😃 60 ojra i miran cijelu godinu, a MotoGP nađem stream. Ma uopće mi se ne da plaćati ovim našim lihvarima i njihove šugave pakete. Ovih 6 Arena koje imam su valjda najdosadniji sportski događaji ikad. Nemaš šta gledat.
Brijac Kad su izgubili LP nisu ništa smanjili cijene, a sad kad su je vratili stavili u novi paket koji se dodatno naplaćuje 😆
ante-sb Kurvini sinovi Znači ako hoćeš gledati ligu prvaka od jeseni moraš uzeti i taj paket. Da su ga barem stavili u 4k, ali mi se čini da ću ga na kraju ipak uzeti. Koji su to govnari.
Prika Dobro je netko napisao,kad su izgubili ligu prvaka nisu spustali cijenu a sad kad su je vratili plati ako ces gledat! @Brijac tek sam sad vidio da si ti to pisao
prayer Prika Prika ja im u inat nebi dao kune prebijene. Ako nemaš Android TV super a ako nemaš kupiš Xiaomi Mi Box S i kupiš neku IPTV pretplatu za 10 eura mjesečno koja ima sve što oni nude i više.
prayer Prika A gle to je 39 kuna pored svega ostalog što plaćaš. Ovako dobiješ sve za 10 eura. Sva sreća da me sport ne zanima jer bi davno bankrotirao uz ovakve pakete. Smradovi pohlepni.