Kod mobilnog ti zavisi kolko si udaljen od tornja i kolko ljudi u tvojoj blizini koristi istu mrežu.Same here, iako je Zagreb Zagreb, mislin.da su sve mrize dobro pokrile podrucje.
Meni nije pao ispod 50 od kad ga imam .
ISP - HT, A1, Telemach, ISKON...
Ima ovdje još koji Amisovac?
Je l' vam radi normalno danas net?
Jučer počeo net nešto štekati, napravio restart routera, od tada router zuji.
Nije baš k'o Dial up, ali se čuje... :)
Kako ide priča sa zamjenom routera? Nazovem SZK i tražim novi ili moram imati opravdan razlog?
reci da ti je počeo zujat ruter sam od sebe i nek pošalju tehničara da ga pregleda jer se bojiš da ti ne explodira
Liga prvaka od sljedeće sezone samo na Bnetu i Vipu.
T scum na aparatima :
HT će propast. Em će se hrpa korisnika prebacit na Vip jer samo su ih Arene spašavale em će sve birtije u HR tražit raskid jer šta ti je birtija bez LP-a utorkom i srijedom.
pa jebemti sve, ova vijest me dotukla danas :(
Sent from LG G2
Odlicno...ja dvije godine ugovora na t govnetu
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk
Vipnet je prava otkupio za sezone 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti na Vip i B.net TV-u. Pritom Vipnet ima prava na sve utakmice uživo utorkom i sve utakmice uživo srijedom, osim jedne koju odabire javna televizija - dakle HRT. Specijalizirani kanali - njih najmanje pet - s emitiranjem počinju 1. srpnja 2018., a prijenosi utakmica uživo počinju u kolovozu s posljednjom kvalifikacijskom rundom i nastavljaju se s prijenosima grupne faze te playoffa.Prvo HRT izgubi prava na Europsko prvenstvo, sad T-Com za LP. Dark times.
Super vijest :)
Nemam pojma di da ovo pitam, ovo mi nekako najprikladnija tema pa ako ima neka pametna glava da mi na neki način pomogne. Naime prije 2 dana sam morao čačkalicom resetat ruter(iskon sam), imao sam custom password koju sam sam odabrao za 192.168.5.1 i sada ne prihvaća niti tu niti ijednu drugu koju sam našao na internetu, pdf-ovima s iskon stranice(primjer : U: Administrator P: Administrator i tako sve ostale), a da bi trebala radit. Pa ako ima netko jos koji primjer ili zna kako pomoć bio bih zahvalan, boli me glava kad vidim da se spajam na mrezu Iskonovac-neki broj, plus ne mogu mjenjat postavke rutera. Unaprijed hvala.
Zvali me iz Iskona nedavno. Kažu da mogu preći na optiku (telefon uključen) uz isti račun kao što sam dosad imao za VDSL i telefon. Čudno mi nešto, ali s obzirom da je instalacija besplatna, pristao sam.
Zvali me iz Iskona nedavno. Kažu da mogu preći na optiku (telefon uključen) uz isti račun kao što sam dosad imao za VDSL i telefon. Čudno mi nešto, ali s obzirom da je instalacija besplatna, pristao sam.Također imam Iskon Optiku, cijena je ostala skoro ista kao prije, samo stari mene nije htio slušat da neće imat minute prema EU (Kako stoji na netu vezano za paket) nego mu je riba prodala priču kako mu sve ostaje isto kao i u prošlom ugovoru. I samo je to neka razlika u cijeni, a brzina je prva liga D U. Ne koristim upola te upload brzine, ali za skidanje dušu dalo čak je i veza stabilnija kako koriste optiku od T-Coma dok sam prije imao svako malo prekide veze.
DA BAR DA MENE ZOVU ALI NE.
poreč 15 km južno pokriven optikom
umag 15 km sjeverno pokriven optikom
novigrad - qrac u bulju, sa VDSLom od 60/10 se moram svađati da dobijem 43/8
jebeni govnari.
Nemam pojma di da ovo pitam, ovo mi nekako najprikladnija tema pa ako ima neka pametna glava da mi na neki način pomogne. Naime prije 2 dana sam morao čačkalicom resetat ruter(iskon sam), imao sam custom password koju sam sam odabrao za 192.168.5.1 i sada ne prihvaća niti tu niti ijednu drugu koju sam našao na internetu, pdf-ovima s iskon stranice(primjer : U: Administrator P: Administrator i tako sve ostale), a da bi trebala radit. Pa ako ima netko jos koji primjer ili zna kako pomoć bio bih zahvalan, boli me glava kad vidim da se spajam na mrezu Iskonovac-neki broj, plus ne mogu mjenjat postavke rutera. Unaprijed hvala.Skellington ne znam ako si riješio ali username i password trebaju biti na poleđini rutera 99%
Ima netko Iskon Optiku (Zagreb)?
Navodno je kod mene dostupna pa me zanimaju iskustva.
Prešao na optiku u drugom stanu. Bežično mi uglavnom drži 50/50, dok je na kabelu DL nešto brži i bliži brojki od 80 Mbps. I nije loše za besplatni upgrade. Na stabilnost se zasad ne mogu žaliti. Jedini minus je što sada za optiku imam dva uređaja priključena na struju i što su provlačili optički kabel sa strane s izolacijom.
Zero dućkaj ga. Jelly af
A ono, i nije neki upgrade po pitanju DL-a, jer sam već imao 20 Mbps preko VDSL-a, ali UL je osjetno veći. Sad napokon mogu sherati ko čoek, heh.
Ima tko kakvu dobru tarifu mobilnih usluga na pretplatu za preporučiti ?
Stiglo vrijeme za produženje ugovora za mob, do sada plaćao za 2 broja 179kn neograničeni pozivi prema svim mrežama i 1000sms no T-com ukinuo tu tarifu te sada nude najbolju M 149kn za jedan broj na to bih još i pristao ali cjenik uređaja za produženje gotovo ravan cijeni u trgovinama.
Za kojih 150-160 kn (tu negdje, nisam 100%) u Tele 2 imas neogranicene pozive, poruke i internet. Prema svim mrezama... bolje od toga ne ide. Ja prezadovoljan.