Prika prayer liga prvaka je na kanalima 7,8 i 9...koji do sad nisu postojali... Sve mi se cini da ce biti poseban paket
Prika JoelDrake jesu sad...mene zanima od 1.5.tu sigurno vise nece biti...svi spominju dodatno placanje i poseban paket...mene zanima koji i koliko
JoelDrake Prika E to ne znam za dodatno da li planiraju, koristim od rođaka šifru i aplikacija Max tv to go na TV i znam da imam sportski plus, a koliko vidim cijena za 12 mjeseci za sportski plus je 89 kn ali naravno moraš uz to platiti i osnovni 😂😂!
Prika Ja sam cuo da ce se dodatno naplacivati ali nema nitko nista konkretno jos...a 1.5..je za tri dana
Prika Ma jasno,zasto pitam...ugovor mi istice i naravno da bi i taj paket ubacio ali nitko nista ne zna...ni oni,zvao sam ih...
prayer Prika Pa uvijek možeš naknadno ubaciti što ne? Kod nas u Iskon pališ i gasiš što hoćeš i što nećeš.
JoelDrake Prika Najjače kada mene zvali i kažu vidimo da imate internet i telefon želite li max tv dat ćemo vam neki popust haha, kažem ja ne hvala imam od rođaka šifru 😂😂!
tyga moguće da će cijena biti oko 29kn. sport klub isto ima zasebni paket sa par kanala i toliko košta.
Prika 39 kuna u T coma dodatne arene za ligu prvaka,bio ne bio na ugovoru. Provjerena informacija,od 1.5. Se moze i taj paket kupiti
Nexus buz F1TV 😃 60 ojra i miran cijelu godinu, a MotoGP nađem stream. Ma uopće mi se ne da plaćati ovim našim lihvarima i njihove šugave pakete. Ovih 6 Arena koje imam su valjda najdosadniji sportski događaji ikad. Nemaš šta gledat.