6 dana kasnije

Šuška se da Iskon u skorije vrijeme uvodi modularni izbor kanala tj paketa kanala za gledanje, tipa samo sportski, samo dječiji, samo filmski itd. Nešto tipa kao što Bonbon ima svoju slagalicu 🙂

5 dana kasnije

Ekipa, može mi netko napisati kako izgleda "kućna mreža" za A1 s internetom (router), telefonom, jednim TV prijemnikom (receiver) + jedan dodatni prijemnik na CAM modul?
Što se spaja u što i kojim redoslijedom?

Ovako je kod mene.

Imam dolazni koaksijalni kabel koji mi dolazi iz hodnika zgrade. Kabel je provucen kroz rebrastu cijev koja je u zidovima (novija zgrada) i izlazi van kod regala u dnevnom boravku. Taj kabel je ustekan u ruter. Iz rutera imam 4 klasicna Ethernet (UTP kabela) koji mi idu do TV-a i prijemnika za TV koji su u neposrednoj blizini rutera. Druga dva kabela mi idu po rubovima zida do dvije odvojene sobe. Telefon je isto pored rutera i on je spojen s telefonskim kabelom. Dodatni TV receiver nemam pa ne znam za njega.

Matador Pretpostavljam da želiš prijeći na A1 ako već nisi. Tad ti je najjednostavnije dopustit A1 ekipi da ti to instalira, spaja itd ako nisi baš doma sa tim stvarima. Meni su tak sve spojili (tv tel, int.) kad sam već imal pravo na besplatnu instalaciju od A1. Jer prije sam bio na bnet-u pa sam prešao na sestrinsku im firmu A1 da dobim Samsung tv kojeg sam već otplatio u pretplati.

TITANXIS Ma budu oni, samo mi je PC na jednom kraju. a TV na drugom kraju stana pa kombiniram od muke.
      Našao sam na kraju neku shemu i navodno može koaksijalac direkt u TV receiver, ne mora se receiver spajati na router.
      Vidjet ću uskoro.
      Ako ide preko routera, onda ide preko UTP-a, kao što je someone napisao gore.

Matador I meni je tako. TV mi je u dnevnoj sobi gdje i a1 prijamnik a pc u drugoj sobi. To je frajer riješil sa wifi extenderom ili kak se već stručno zove i na njega mi spojen a1 prijamnik a wifi extender pak koaksijalnim u utičnicu na zidu a od zida utp kabelom do rutera gdje i komp.

Imamo li informacije vezano za T com i ligu prvaka?
        U kojem paketu ce biti,je li se dodatno placa ili ce ulaziti u postojeci sportski plus paket?

prayer liga prvaka je na kanalima 7,8 i 9...koji do sad nisu postojali...
          Sve mi se cini da ce biti poseban paket

Prika Dodatno će ti se naplaćivati od 01.06. bar kod nas u Iskon. A do tada su besplatni.

Prika Da, posebno mimo svega bar kod nas u Iskon. A to ti ne znam, HT određuje sve cijene.

JoelDrake jesu sad...mene zanima od 1.5.tu sigurno vise nece biti...svi spominju dodatno placanje i poseban paket...mene zanima koji i koliko

Prika

Ne znam se još. Niti zaposlenici (ovi mali) nemaju tu info.

Ja sam cuo da ce se dodatno naplacivati ali nema nitko nista konkretno jos...a 1.5..je za tri dana

Prika
                E to ne znam za dodatno da li planiraju, koristim od rođaka šifru i aplikacija Max tv to go na TV i znam da imam sportski plus, a koliko vidim cijena za 12 mjeseci za sportski plus je 89 kn ali naravno moraš uz to platiti i osnovni 😂😂!

Ja znam sto je sad mene zanima da li netko zna od 1.5. Sto ce i koliko biti

Prika Pa kažem, naplaćivat će se ekstra sad ne znam koliko ali sumnjam da će biti puno.