Deadwalker Imaš druge igre koje su bile eksluzive i koje još jesu, Alan Wake je samo primjer.
Steam
prayer jedno su third-party ekskluzive, a skroz drugo igre poput AW2 koje je Epic od 0 financirao. Ta igra neće vrlo vjerojatno nikada izaći na Steamu.
Da, znaci konkuriranje i borba EGS-a je rodila sa AW2 kojeg možda nebi vidjeli jos 10 godina da nije bilo te utakmice. Cekam EGS da pogura novu Deus Ex igru sa kojim milioncicem
- Uređivano
stitrek Zaboravljaš da PC nije konzola
Ti zaboravljaš da prije EGS pojam eksluziva na računalima nije postojao. I Ubisfot i EA i GOG igre su se mogle kupovati na Steam kao i na njjihovim launcherima i nitko nije zucnuo riječ jer si imao slobodu kupiti igre gdje god si želio. EGS radi eksluzivne dealove i daje besplatne igre čisto da si podigne bazu korisnika i da zaradi što više para, nešto što im ne uspjeva financisjki jer nisu se ljudi jučer rodili već vide šta se dešava. Po meni to je šupćinski biznis koji nema mjesta na PC-u!
Deadwalker jedno su third-party ekskluzive, a skroz drugo igre poput AW2 koje je Epic od 0 financirao. Ta igra neće vrlo vjerojatno nikada izaći na Steamu.
Stime se mogu pomiriti. Mene smeta eksluzivnost third party igara tipa KH ili Final Fantasy 7 što je bio, ili meni opskurna igra Ooblets koju imam sada na 3 platforme zahvaljujući EGS-u.
stitrek već vesele buduće igre od Remedyja. Meni je iskreno potpuno suludo preskočiti takvu igru zbog launchera. Ako će Epic vlastitim naslovima privlačiti novu publiku, to u potpunosti podržavam. Možda i Valve krene opet producirati u većoj mjeri nove igre.
Deadwalker Možda i Valve krene opet producirati u većoj mjeri nove igre.
Možda i bi da im je uspjelo pokonzovljavanje PC tržišta preko steam mašina koje su neslavno propale.
- Uređivano
Da, Valve je ušao u stagnaciju i jedino novo sta rade je hardware i jedna Vr igra, ovaj pritisak EGS-a ce ih probuditi da malo vise razmisle o broju 3
Bilo ih je, Steam je postepeno dobijao zamah a i dan danas ima solidnih igara koje nisu na Steam-u npr. Escape from Tarkov.
Prototipovi se ne prodaju pola miliona primjeraka, nakon kojih su otkazani zbog katastrofa prijema…nikoga nisu zanimali ti "apple" prodavanje magle.
By June 2016, seven months after the official release, fewer than half a million units had been sold.[64][65]^ In response to the sales figures, Ars Technica described the unit as dead on arrival.[66]^ While some vendors still offer Steam Machine options, or configurations that can be installed with SteamOS, other vendors have discontinued their products by the end of 2016.[67]^
- Uređivano
Sterlok pa da propali pokusaj i okrenuli se drugim nacinima zarade. Nista cudno. Koliko toga se ugasi prije plasiranja je cudo. Razlika je sto kad nesto plasiras i ne uspije, onda se pise o tome. I dalje ne kuzim poantu i sto zelis reci? Primjerice Google ti vecinom zivi od pocova, zato je imao toliki layoff u doba krize
@stitrek ne moraju, izvoli:
Znas da mozes instalirati na laptop ili desktop? Sta ce ti third party device?