9 dana kasnije

zna li netko dali moram imati rockstar govno od launchera ako hocu igrati max payne 3? vidim da je 7€ na popustu, a igra sam ga davnih dana ps3 pa sam se opet zazelio jednog od najboljih tps naslova u zadnjih 10 godina.

fensisuperstar mogao si se i nekom dobrom igrom pocastiti 🤣

Je li netko odigrao Outer Wilds? Cini mi se kao odlicna igra i uzeo bi na saleu

chono7 i ja sam neki dan eternal na steamu upola cijene ubo.

Ma totalna prilika! Igra je nova i morao sam uzeti za pola cijene

chono7 za tjedan dana imam godisnji pa se bacam na igru punom snagom...

evo i ja se malo ponovio
      Konacno uzeo Pathologic 2 (znam da cu se gubiti ko konj ali jebat ga)
      Hades (supergiant me uvek zadovolji sa svojim igrama)
      Sonic Generations (1 evro, zasto ne)
      Outer Wilds (propustio kad je izasla za Epic pa sad uzeo na steamu, izgleda kao igra bas za mene)
      Resident Evil 7 gold edition (ovo sam vec presao na soniju ali nesto mi se ovih dana igrala ponovo a kako nisam odigrao DLC reko evo prilike)
      Resident Evil 3 (konacno sam i ovu igru odlucio da kupim, moj omiljeni RE)
      I na kraju Doom Eternal (...)

Uzeo i ja par stvari, malo su me navukli s bonom da se potroši više. Uzeo se MGR:R, REmake, Bioshock Collection, Undertale i Trine 4. Ima još na listi toga za uzeti od novijih igara, ali to će čekati i novi komp.

2 mjeseci kasnije
      19 dana kasnije

Imam neke keyeve za steam pa sam ponudio Fenixu da podijeli na FFA face-u ono radi popularnosti stranice, no izignoriro me pa ako netko želi:

DRONE The Game
      Skybolt Zack
      One Deck Dungeon
      MarZ: Tactical Base Defense
      The First Tree
      Aeronautica Imperialis: Flight Command

Nisu neke igre, ali opet možda netko baš želi odigrati ili probati. Javite se tu pa vam pošaljem na pm.

7 dana kasnije

Općenito je SEGA popust pa se može dosta igara jeftino uhvatiti, među njima i Yakuza 0 za 5€.

Fico Yakuza 0 za 5€.

Whaaaaaaaaaaat?! Double dip!!!

Čitava PC trilogija za 26€. Već me čeka u košarici. 😄