chono pa imas, ali nisi svjestan

Onda uživam u neznanju a ti drži do sebe i dalje 😂

Sterlok vidi se da uzivas u neznanju 🤭 i nemoj kupovat konzolu, preskupo je to za tebe sa konzumerske strane, jedan ekosustav, bljak

Gle imam i robotcache louncher jer sam na njemu dobio besplatni wasteland 3 😂

Sterlok pa no, znam da ne bi nagradio dobru igru i dobar studio ni u ludilu. To je svima jasno odavno

Tako je, radije koristim kaj vi nagrađujete iz svojeg džepa

Giphy - Angry Season 2 GIF by The Office

I upravo tu ne kapis jeno tubo 😁 kraj rasprave

Ako ti tako kažeš, a boli mene kaj ti govoriš. ja kupujem di je jeftinije a ti drži do sebe 😂

Meni se vise cini da zelis da te cuju i misle kako si ti pametan sa svojim potezima, ali nu

Sterlok hebem radoznale

mislis pokušavaš? EGS je smeće od platforme, aktivno gube pare. Drže se na vodi preko fortnitea i royaltiesa od UEa.
        Gaben je apsolutni alfa kralj tata i mogu mu posaugati debelu kurčinu ispod debelog trbuha.
        S tim kak je unreal engine optimiziran počinjem vjerovati da žive na staroj slavi.
        Sjebali su najbolji FPS ikad radi fortnitea.
        Stari moj previše dobre pare zarađujem da bi kupovao u EGSu. Ispod časti. To mi je kao da kupujem KPLUS majonezu pored zvijezde delikates.

Jebeš plave i zelene, vi gabenovci ste next level hardcore shit

chono pa ono nije realna usporedba jer amd ima trenutno jednu dobru grafu u ponudi 😃

Tuhy Jebeš plave i zelene, vi gabenovci ste next level hardcorea.

Giphy - damn right walter white GIF by Breaking Bad

fensisuperstar EGS je smeće od platforme, aktivno gube pare

Njihov problem, nisam dioničar.

fensisuperstar Gaben je apsolutni alfa kralj tata i mogu mu posaugati debelu kurčinu ispod debelog trbuha.

Bravo za njega.

fensisuperstar S tim kak je unreal engine optimiziran počinjem vjerovati da žive na staroj slavi.

Meni rade dobro.

fensisuperstar Sjebali su najbolji FPS ikad radi fortnitea.

Nisam ni probao Fortnite, meni igra izgleda odvratno. Ak misliš na igru Unreal meni nije nikaad bila ništa posebno.

fensisuperstar Stari moj previše dobre pare zarađujem da bi kupovao u EGSu. Ispod časti. To mi je kao da kupujem KPLUS majonezu pored zvijezde delikates.

Tvoje pare tvoj izbor. Moje pare moj izbor. Ne diskriminiram ni jednu kompaniju, kupujem tam di je jeftinije, koristi Steam isto kao i sve druge. Majoneza i digitalni zapis nisu isto. Ak je tebi ispod časti, meni nije. Ljudima su svakakve stvari ispod časti.

Danas smo naucili da majoneza i digitalni zapis nisu isto. Krizam ovo iz danasnje must to know liste. Kakav Bozic!

chono Danas smo naucili da majoneza i digitalni zapis nisu isto. Krizam ovo iz danasnje must to know liste. Kakav Bozic!

Ne, danas smo načili da ti držiš do sebe jer koristiš steam 🤣