chono tencent ima samo 40%. Plus realno imaju dobru priču :-D
Steam
Sterlok pa imas, ali nisi svjestan
@fensisuperstar a nemaju, nikako nemaju dobru pricu
- Uređivano
I upravo tu ne kapis jeno tubo kraj rasprave
Ako ti tako kažeš, a boli mene kaj ti govoriš. ja kupujem di je jeftinije a ti drži do sebe
Meni se vise cini da zelis da te cuju i misle kako si ti pametan sa svojim potezima, ali nu
- Uređivano
Sterlok hebem radoznale
mislis pokušavaš? EGS je smeće od platforme, aktivno gube pare. Drže se na vodi preko fortnitea i royaltiesa od UEa.
Gaben je apsolutni alfa kralj tata i mogu mu posaugati debelu kurčinu ispod debelog trbuha.
S tim kak je unreal engine optimiziran počinjem vjerovati da žive na staroj slavi.
Sjebali su najbolji FPS ikad radi fortnitea.
Stari moj previše dobre pare zarađujem da bi kupovao u EGSu. Ispod časti. To mi je kao da kupujem KPLUS majonezu pored zvijezde delikates.
fensisuperstar mogao si napisati kao da kupis amd grafu pored nvidije
- Uređivano
Jebeš plave i zelene, vi gabenovci ste next level hardcore shit
fensisuperstar EGS je smeće od platforme, aktivno gube pare
Njihov problem, nisam dioničar.
fensisuperstar Gaben je apsolutni alfa kralj tata i mogu mu posaugati debelu kurčinu ispod debelog trbuha.
Bravo za njega.
fensisuperstar S tim kak je unreal engine optimiziran počinjem vjerovati da žive na staroj slavi.
Meni rade dobro.
fensisuperstar Sjebali su najbolji FPS ikad radi fortnitea.
Nisam ni probao Fortnite, meni igra izgleda odvratno. Ak misliš na igru Unreal meni nije nikaad bila ništa posebno.
fensisuperstar Stari moj previše dobre pare zarađujem da bi kupovao u EGSu. Ispod časti. To mi je kao da kupujem KPLUS majonezu pored zvijezde delikates.
Tvoje pare tvoj izbor. Moje pare moj izbor. Ne diskriminiram ni jednu kompaniju, kupujem tam di je jeftinije, koristi Steam isto kao i sve druge. Majoneza i digitalni zapis nisu isto. Ak je tebi ispod časti, meni nije. Ljudima su svakakve stvari ispod časti.
fensisuperstar Sjebali su najbolji FPS ikad radi fortnitea.
Danas smo naucili da majoneza i digitalni zapis nisu isto. Krizam ovo iz danasnje must to know liste. Kakav Bozic!