Misliš da to jednostavno poklikam bez razmišljanja, bi li utjecalo na priču i ukupno iskustvo?
Vjerojatno je bio kakav update, pa nam se razlikuju verzije. Ja sam kupio sad na ovom saleu.

Ja kod tih rudnika ne razmisljam previse. Imas 3 tipa kopanja. Povrsinsko, srednje i duboko. Premda ti za svaki rudnik u tekstu pise sto je vec "iskoristeno". pa ako pise da je pobrano povrsinsko rudarenje, ulozis u ostala 2 i sl.

To s rudnicima vjerojatno ne utjece na pricu (utjece u smislu novca, pa ne mozes unajmiti ekipu), ali ocito se trosi vrijeme na rudarenje.

Kreni ponovno, bar ces vidjeti, da li se sta promijenilo.
Filing napucavanja je super. Mocan zvuk, animacije umiranja, bas mesnato, Eastwoodovski ;)

Steam nadmasio proslogodisnji rekord.Od 18 milijuna prijavljenih korisnika, nešto više od sedam milijuna bilo je aktivno u igrama. A sad pazite ovo – skoro polovica od tog broja igrala je PlayerUnknown’s Battlegrounds koji je također postavio novi rekord igranosti sa 3.16 milijuna istovremeno aktivnih igrača.

Pc gaming is dying!
Zašto umire?

Ovi rudari eseje ispisali. 

PoE je bolesno dobar. Ako itko zeli pržit poe nek se samo javi.
Trenutno sam skoro 93 sa necrobotom

16 dana kasnije

https://www.humblebundle.com/store/amnesia-collection
Chono7 19Marksman89 Veigue (free stuff) Heat Toxicpanda

Tenkz, ali ja ne igram legalno na PC-u.

Kak je super bit PC Gamer u današnje vrijeme

5 mjeseci kasnije

jel vam radi Steam? ok kuzim da je navala zbog salea al jos uvijek im nije proradila trazilica od jucer kad je pocelo

Radi, ali ne najbolje.>sporo, skoro k'o PSN>nekad, kad odaberem 'Browse All', mi izbaci error

Steam sale je stvarno postao bezveze. Sjećam se da sam New Vegas tri godine nakon izlaska ugrabio za kakvih 2,5 eura. Ultimate edition je bio 5.
Sad gledam Fallout 4 je 15 eura, a New Vegas je skoro 4. Ultimate edition je 10 eura, i još to stave ko featureane dealove.
Od otprilike 2014.-2015. su više manje uvijek iste cijene na rasprodajama.

GTA V za 20 eura je dobar i PUBG je prvi put snižena cijena.

slazem se, nisu saleovi niti blizu onima prije par godina...

Summer Sale 2018:

Detention
Kio's Adventure
Mega Man Legacy Collection
Beyond Good and Evil™
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition
The Banner Saga Deluxe (dobio 1 i 2 dio)

Za ostalo budem još vidio, imam fakat dovoljno igri, a sale ko sale ništa posebno. Svake godine skoro ista stvar, osim za par naslova gdje su se potrudili.

6 dana kasnije

Nisi uzeo BG&E kad ga je Ubi dijelio besplatno pretprošle godine (čini mi se)?: (

Ja sam uzeo DS II SOTFS. Više od toga neću jer ionako ne stižem igrati koliko bih želio. Persona 5 ovog ljeta ima prioritet, treba još odigrati TLOU Left Behind i možda LIS. Na PC-u mi stoji i više toga, ponajprije novi Pillarsi.

Kingdom Come sam piknuo i to je to.

23 dana kasnije

Steam dobio kompletni redizajn chata. Meni odlicno izgleda.

https://www.gamezone.com/news/valve-launches-redesigned-steam-chat-offers-like-discord/

6 dana kasnije
6 dana kasnije

Meni je odvratan.
A trebali su onda full steam redizajn
oke..mislio sam samo da je meni odvratan xD

3 mjeseci kasnije

Metro 2033 free na Steamu dns ;)