Onda bolje piratiziraj, ovako si dio problema 🤷‍♂️

Ja drzim do sebe, zato koristim Steam, van Steama nije ni izaslo za mene. Osim za par biranih naslova koji su jos uvijek jednoznamenkasti brojevi

Sterlok

U tim okvirima je PC uvijek u prednosti, najuniverzalnija platforma i naravno ima opciju svih game passova i full-demo isprobavanja.

Sterlok kliketi klaketi po ikonicama, launcher kurvisanje i cicije? Ne hvala, volim platformu i sve na jednom mjestu. Pogotovo kad netko ima dobru pricu iza sebe. Tencent nema, niti ce je imati

Giphy - High Class Comedy GIF by Bounce

chono Tencent nema, niti ce je imati

hebe mi se za to, gledam svoj džep

Sterlok pa da, dio si problema, a s druge strane pametujes po forumu 😅 zato i koristis steam sa aliexpressa, odnosno egs… dok te drugi financiraju…

chono pa da, dio si problema, a s druge strane pametujes po forumu 😅 zato i koristis steam sa aliexpressa, odnosno egs… dok te drugi financiraju…

bolje nego da ja imam problem 🤣

chono pa imas, ali nisi svjestan

Onda uživam u neznanju a ti drži do sebe i dalje 😂

Sterlok vidi se da uzivas u neznanju 🤭 i nemoj kupovat konzolu, preskupo je to za tebe sa konzumerske strane, jedan ekosustav, bljak

Gle imam i robotcache louncher jer sam na njemu dobio besplatni wasteland 3 😂

Sterlok pa no, znam da ne bi nagradio dobru igru i dobar studio ni u ludilu. To je svima jasno odavno

Tako je, radije koristim kaj vi nagrađujete iz svojeg džepa

Giphy - Angry Season 2 GIF by The Office

I upravo tu ne kapis jeno tubo 😁 kraj rasprave

Ako ti tako kažeš, a boli mene kaj ti govoriš. ja kupujem di je jeftinije a ti drži do sebe 😂

Meni se vise cini da zelis da te cuju i misle kako si ti pametan sa svojim potezima, ali nu