chono Onda bolje piratiziraj, ovako si dio problema 🤷♂️ Ja drzim do sebe, zato koristim Steam, van Steama nije ni izaslo za mene. Osim za par biranih naslova koji su jos uvijek jednoznamenkasti brojevi
chono Sterlok kliketi klaketi po ikonicama, launcher kurvisanje i cicije? Ne hvala, volim platformu i sve na jednom mjestu. Pogotovo kad netko ima dobru pricu iza sebe. Tencent nema, niti ce je imati
stitrek Sterlok U tim okvirima je PC uvijek u prednosti, najuniverzalnija platforma i naravno ima opciju svih game passova i full-demo isprobavanja.
chono Sterlok pa da, dio si problema, a s druge strane pametujes po forumu 😅 zato i koristis steam sa aliexpressa, odnosno egs… dok te drugi financiraju…
Sterlok chono pa da, dio si problema, a s druge strane pametujes po forumu 😅 zato i koristis steam sa aliexpressa, odnosno egs… dok te drugi financiraju… bolje nego da ja imam problem 🤣
chono Sterlok vidi se da uzivas u neznanju 🤭 i nemoj kupovat konzolu, preskupo je to za tebe sa konzumerske strane, jedan ekosustav, bljak
chono Sterlok pa no, znam da ne bi nagradio dobru igru i dobar studio ni u ludilu. To je svima jasno odavno
Sterlok Ako ti tako kažeš, a boli mene kaj ti govoriš. ja kupujem di je jeftinije a ti drži do sebe 😂
fensisuperstar Sterlok hebem radoznale mislis pokušavaš? EGS je smeće od platforme, aktivno gube pare. Drže se na vodi preko fortnitea i royaltiesa od UEa. Gaben je apsolutni alfa kralj tata i mogu mu posaugati debelu kurčinu ispod debelog trbuha. S tim kak je unreal engine optimiziran počinjem vjerovati da žive na staroj slavi. Sjebali su najbolji FPS ikad radi fortnitea. Stari moj previše dobre pare zarađujem da bi kupovao u EGSu. Ispod časti. To mi je kao da kupujem KPLUS majonezu pored zvijezde delikates.