21 sat, 39% igre, mislio sam da je veća. Nema veze, barem mi neće dosaditi. Pretpostavljam da ova dva DLCa nisu uračunati. Otrovne strelice OP.
Assassin's Creed Origins
Da podijelim nekoliko slika s trenutnih avantura.
Naletio na desetak radnika kako vuku kamen, zanimljiv detalj.
@Heat Jesi ih ubio?
fensisuperstar Ja sam pravi Medjay, a ne fejk ko ti.
Heat pa baš zato što si međaj trebao si im malo nagazit na vrat kao pravi "pandur" ja kad vidim da netko krade, makar bio kamen sa bajekom pobijem pol sela.
fensisuperstar Pa ne kradu, nego crnče.
Heat sve se može kad se hoće! Kočija need for speed gazit. Glavni baja one shotter.
Kad smo kod toga jesi razjebo bosseve endgame?
fensisuperstar Ne još, na 58% sam.
Ne mogu vjerovati da mi je tri godine trebalo da probam Origins!
Zadnji AC kojeg sam igrao/prešao je Black Flag davne 2013 na PS4.
Da li je zbog toga ili ne, teško je reći. Osim da od kad znam za sebe obožavam sve vezano za stari Egipat..Igra mi je ful zabavna. Imam oko 10h i ne mogu vjerovati kako su prelijepo dočarali Egipat.
Hoću li preći to isto ne znam. Ali znam da za sad uživam. Obožavam i Grčku ali mi se ne igra jer koliko vidim to je Origins samo drugi skin.
Valhalu sam mislio probati. No gledajući zadnji gameplay to nema veze sa AC serijalom..
Čekat ću da naprave feudalni Japan. Jer je samo pitanje vremena. Pogotovo sad kad su vidjeli da se Ghost dobro prodao.
Ja sam na putu da OCD 100% riješim igru, odnosno svaku lokaciju, achievementi me ne zanimaju toliko.
Zaboravio sam spomenuti životinjski svijet. Nevjerojatno koliko je puno životinja i njihovo ponašanje. GG!
Sad sam došao do Kleopatre i zadala mi je nekoliko novih likova za ubiti. I nikako mi se ne sviđa odluka Ubisofta.
Ja sam lvl 15 a za te misije je preporučeno lvl 21. Mislim wtf! Znači igra me tjera da sad radim što je više moguće side aktivnosti jer inače ne možeš preći main misije. Zadnji put kad sam ovako nešto imao su old skul jrpg.
Naravno da istražujem svijet ali sad jedino to mogu jer sam za priču preslab. Sad nisam siguran da ću grindati, no vidjeti ću još..
- Uređivano
resident_evil vjerojatno ovisi o pristupu igri. Sjećam se prigovora da i u Originsu i Odysseyu ima grinda i da ne možeš levelat kak spada. Ja nisam nijednom zapeo u te probleme. U Odysseyu sam tek na pola igre, a level mi je prešišao sve requiremente za sva područja.
Jednostavno je toliki gušt hodati i istraživati te stare predjele da idem područje po područje i odradim apsolutno sve dostupno. Nemam nimalo žurbe za main story line.
Edit:
Sad mi se ponovo igra. Origins sam završio skroz, ali Odyssey sam stao na pola. Zbog TLOU2 i Tsushime i Days Gonea. Zaglavio sam u open worldu...
resident_evil ako zelis samo main story biti ces underleveled. Meni se isto to ne svidja, ali jbg takav ti je rpg pristup i tako to biva u gotovo svim rpg/jrpg igrama i to je mozda i jedan od glavnih razloga zasto ih sve manje igram. Jednostavno nemam vremena za grind i istrazivanje svakog kutka. Medjutim kada znate da je nesto rpg, morate biti svjesni u sta se upustate i to ne vidim kao manu vec jednostavno dizajn kakav prati rpg-e od prvog dana.
Zar ne možete kao svi normalni gameri s opsesivno-kompulzivnim poremećajem, prvo riješiti sve side questove pa se onda prošećete kroz priču?
maverick Medjutim kada znate da je nesto rpg, morate biti svjesni u sta se upustate i to ne vidim kao manu vec jednostavno dizajn kakav prati rpg-e od prvog dana.
Slažem se, mislim da si ovo jako dobro rekao. U RPG-ima moraš barem nešto side-questova riješiti da budeš dovoljno jak za nastavak, isto vrijedi za Origins i Odyssey samo što leveling ide puno brže.
Matador Zar ne možete kao svi normalni gameri s opsesivno-kompulzivnim poremećajem, prvo riješiti sve side questove pa se onda prošećete kroz priču?
Osjećam se prozvanim.