Svima hype pao na 0 kad su vidjeli gameplay  :

Pa kad igra izgleda užasno, doslovno nema nikakvih promjena u gameplayju.
A pa kaj ja pričam, ima novosti. Sad imaš pticu koju koristiš za scoutanje!

;((((

To ti je onaj dron iz Watch Dogs 2 lol.

Ja sam fenboj tako da mi se sviđa. Nego, Origins je stvarno glupo ime.

Mjesto radnje mi je savršeno. Lokacije mi izgledaju predivno, vidim da će biti svega od grobnica do pomorskih borbi, uveli su rpg elemente.

Jedino sam očekivao bolju grafiku. Malo me razočarala prezentacija, isto kao Unity ili Syndicate (više-manje) i po najavama sam očekivao potpuno nove pokrete i tako to. Vidim da ih je Zelda inspirirala kad je u pitanju luk i strijela.

Kako god igru ću kupiti sigurno ali neće biti day one.

Nego, Origins je stvarno glupo ime.
Ima smisla s obzirom da je ovaj nastavak otišao najranije u povijest od svih dosadašnjih nastavaka. Ali opet, za razliku od imena, od same igre ne očekujem da najavi smisleni origin bilo čega, pogotovo nagovještaj kraja franšize.

Ono sto su prikazali mi se cini bas super. Egipt ce bit pun pogodak ko nekad davno onaj snijeg u trojci. Jos kad bi malo sredili taj stealth i borbu, stvarno ne treba puno da bis uzivo u AC.

Sviđa mi se setting i originalni eagle vision, ali čim sam vidio "loot" i spomen "ubacili smo mnogo RPG elemenata", smrdi mi to odma...

Osim kaj je taj eagle reskin drona i uopce nema smisla da radi tak kak radi...

Nadam se da će danas na Ubisoftovoj pressici to malo bolje prikazat. Za sad sam ponovno nezainteresiran...

Ja sam se nakon AC2 (odnosno Brotherhooda i Revelations) pomirio da ce igra realno uvijek biti skoro pa identicna, tak da sam lijepo preskocio AC3, Unity i Rouge i nastavio s Syndicate. Sad jos malo odmora dok padne cijena tak da ju opet odigram kad se malo zazelim.

Slazem se da stvarno nisu skoro pa nista mijenjali ali Egipat mi stilisticki izgleda odlicno i vidi se da su ipak nekaj drkali da malo drugacije izgleda. Ovaj prahistorijski dron zvan orao je retardirana fora ali kaj ces.

Ptica je copy-paste iz Primala, kao i, vjerojatno, uvođenje životinja. Kao da su umiješali malo Far Crya unutra. U svakom slučaju, nijedan AC me nije već kod najave razočarao kao ovaj. Šlag na kraju je bio kad sam u onoj borbi vidio identičnu animaciju za finisher kao kod prethodnika. Doduše, vremensko razdoblje i lokacija nisu mogli biti bolji za mene, pa se nadam da će mi detaljnije predstavljanje igre promijeniti mišljenje.

Ptica iz Primala -> Dron iz Watch Dogsa 2 -> Dron u Wildlandsima -> Orao u AC: OJoš da vidimo kako osvaja tornjeve, mapu punu sitnih, nebitnih gluposti i imamo generic Ubisoft game #XY. Od tih tornjeva se nisu mogli ni u vožnji suzdržat (The Crew).

Sviđa mi se razdoblje i lokacija ali po gameplayu mi se čini jedno te ista igra koju igramo zadnjih 5 naslova.
Sačekati će se recenzije ali po onome što sam vidio čini mi se da od ovoga nema kruha...

Nadam se da će danas pokazati pomorski dio igre i onda je to to. Kupuje se, Emil će mi dati pare.

Sad sam malo gledao gameplay i ne kuzim koji k.. je ono i zasto izgleda nedovrseno..pojedini djelovi su totalno low ress.Tip zaustavlja pticu u zraku!!Koji vrag je ono sa lavom bio.Animacije lava ko iz Age of empiresa iz 1998god. WTF!!???

Gledajte sad gameplay. Odlicno je. Hrpa RPG elemenata i loota. Stvarno ima potencijala. Igraju na Xbox One X i izgleda odlično

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk