Bas me zanima kak ce ispast, iako misli da ce biti totalno sranje.
Willa i Carltona mislim da niko nemoze skinut.
Ovo me podsjetilo na nasu incicu Love and marriage se sjeca ko toga?

danko-b Ovo me podsjetilo na nasu incicu Love and marriage se sjeca ko toga?

To nikada nije postojalo, toga se nitko ni ne sjeća, to je izbrisano iz povijesti.

Srdačan pozdrav.

Tuhy Ima sapunjare, ima i nelogičnosti i par scenarističkih gluposti, ali ja ih obožavam ❤️❤️❤️❤️

Ovo je sve ❤️❤️❤️
    Odvrtio do daske, vjerojatno probudio svoje, al me nije briga.

Pas mater, predobra je serija, čisti gušt za gledat 🥰🥰🥰🥰🥰

Isuse, zadnja scena sezone... Isuse 😍😍😍😍😍

Savršenstvo

Ma prva...

Odnosno,, odmah se krenulo na drugu.

Uživaj još tu drugu 😆

Baš pogledao Squid Game, dosta dobra, zabavna da sam je odgledao u jednom danu.. Ima segmenata u seriji koji se osjećaju kao da su višak i nepotrebni za tijek iste, ali ne umanjuje kvalitetu pretjerano, barem u mojim očima koliko vidim da ljude smeta na reviewima na imdbu.

Jučer na Netflix došao Midnight Mass. Velika preporuka.

Skellington Baš pogledao Squid Game

Jaooo, šta si mi to napravio?? 😆
        Pogledao prvu epizodu. Treba ić spavat.

Danas završio Squid Game. Poznata južnokorejska surova brutalnost iz filmova preseljena u seriju. Baš mi je drago da se naveliko gleda i da je popularna općenito.

squid game pogledao, samo rijeci pohvale za seriju, meni ide u top 5 najdrazih.
        Sada gledam Alice in borderland jel sam cuo da je slicna aquid gameu, uglavnom nije razocarala.

Upravo završio treću sezonu Case de Papel i ne vidim razloga da ju se pljuje.

Naravno, sapunjare, preseravanja sa agendama, nelogičnosti i gluposti u scenariju itekak ima, al niš više nego u prvoj il drugoj sezoni.

Likovi i dalje lajkabilni, dovoljno trenutaka u sezoni da ti razvuku osmijeh na licu / naježe dlake na rukama te i dalje onaj "samo još jednu" feeling nakon završetka i zasad im drage volje prelazim preko svih evidentnih mana.

Zadnja epizoda zgazila sve dosad.