Je. Odlična serija.
Svršila nedavno nakon tri sezone.
Unikatna u aspektu toga da od samog početka znamo ko je krivac. Nema napetosti otkrivanja.
Ali. Neovisno o tome je izuzetno napeta, tjeskobna i sumorna.
Druga zgodna stvar je da negativac nije neki neprilagođeni redneck, već zgodan, uspješan psiholog, suprug i otac dvoje djece.
Odlična gluma, sumorna glazba i atmosfera.
TV serije (općenito)
Je. Odlična serija.nema se što za dodati, Tze.
Svršila nedavno nakon tri sezone.
Unikatna u aspektu toga da od samog početka znamo ko je krivac. Nema napetosti otkrivanja.
Ali. Neovisno o tome je izuzetno napeta, tjeskobna i sumorna.
Druga zgodna stvar je da negativac nije neki neprilagođeni redneck, već zgodan, uspješan psiholog, suprug i otac dvoje djece.
Odlična gluma, sumorna glazba i atmosfera.
također odgledao. meni odlična serija.
Jucer u jednom danu pogledao prvu sezonu Stranger Thingsa. Kakva serija
Casting ,gluma,OST i atmosfera su vrhunski,ovak dobru seriju nisam gledao još od prve sezone True Detectiva.
Pogledao sve tri sezone Black Mirrora. Sjajna serija koja mi najviše vuče na neki distopijsku verziju Zone sumraka, samo uz bolje glumu, scenarij i često zanimljivu poruku koju serija želi isporučiti. Tehnologija olakšava život, ali što kada stvari pođu u jako pogrešnom smjeru? Tu je serija najjača i samo zbog toga bih je preporučio svakome tko imalo naginje prema ne tako nezamislivom i nevjerojatnom SF-u.
https://www.youtube.com/watch?v=zjLmzm6MJ6o
Slušanjem ovoga se uvijek poželim vratiti u svemir Battlestar Galactice. Koliko god je serija u nekim trenucima izgubila pravac, i dalje mi je jedna od najdražih zbog izvrsnih likova i poruke koju nam šalje.
https://www.youtube.com/watch?v=zjLmzm6MJ6oImaš noviju seriju na taj fazon a zove se the expanse.
Slušanjem ovoga se uvijek poželim vratiti u svemir Battlestar Galactice. Koliko god je serija u nekim trenucima izgubila pravac, i dalje mi je jedna od najdražih zbog izvrsnih likova i poruke koju nam šalje.
Rađena je po knjizi. Serija je malo podcjenjena pošto je radi syfy ali je netflix uzeo pravo emitovanja pa će ih sada oni progurati. Prvih par epizoda nisu nešto (lako loše ocjenjene na IMDB-u) ali su ostale odlično snimljenje i dodiruju se nekih stvari nama bliskih, pa ko voli nek izvoli...
fixa Pogledao čim je sezona izašla. ;)
Najbolji SF još od Galactice. Glumački gledano jako dobro, ali svijet u kojem se zbiva, sav taj lore, predivno je razrađen i ne možeš se odvojiti od serije.
fixa Pogledao čim je sezona izašla. ;)Volim što nisu pretjerali s budućnosti. Nema (još) vanzemaljaca ali opet su ljudi počeli da kolonizuju svemir. Nekako kao da su uspjeli naći relaciju s stvarnim svijetom koji bi eto mogao to isto da doživi...
Najbolji SF još od Galactice. Glumački gledano jako dobro, ali svijet u kojem se zbiva, sav taj lore, predivno je razrađen i ne možeš se odvojiti od serije.
Nekako mi je najbliže onome kako i zamišljam budućnost ukoliko se takva putovanja omoguće.fixa Pogledao čim je sezona izašla. ;)Volim što nisu pretjerali s budućnosti. Nema (još) vanzemaljaca ali opet su ljudi počeli da kolonizuju svemir. Nekako kao da su uspjeli naći relaciju s stvarnim svijetom koji bi eto mogao to isto da doživi...
I meni. Bez puno malih zelenih i nekih drugih rasa vanzemaljaca. Mislim da samo mi još daleko od drugih civilizacija...Nekako mi je najbliže onome kako i zamišljam budućnost ukoliko se takva putovanja omoguće.fixa Pogledao čim je sezona izašla. ;)Volim što nisu pretjerali s budućnosti. Nema (još) vanzemaljaca ali opet su ljudi počeli da kolonizuju svemir. Nekako kao da su uspjeli naći relaciju s stvarnim svijetom koji bi eto mogao to isto da doživi...
Kako sam pogledao sve epizode Walking Deada i sad cu morat ko i svi ostali gledat jednom tjedno, a bas su me pocele jako zanimat serije, odlucio sam gledat Stranger Things. Za sad sam pogledao samo pilot, ali vec vidim da ce serija biti vrhunska. Radnja, misterij, rezija, likovi, gluma, mjuza. Sve je na visokoj razini.
Amateru, Stranger Things se gleda cijela sezona odjednom
A nije to 6. sezona Walking Deada da ju pogledam u jedan dan
Ali nema veze, ako je neka serija fantasticna volim je sto sporije gledat da mi sto duze traje.
Ova sezona Shameless-a je toliko dobra da želim da nikad ne završi.
Ja gledan Daredevila , nisan ni prvu sezonu pogleda pa se sada oba dvi gledaju u komadu. Zasad zadovoljan, i više nego zadovoljan.
Čekan Better Call Saul ....
Ova sezona Shameless-a je toliko dobra da želim da nikad ne završi.Ajoj, ja sam zaboravio gdje sam stao na prošloj. Mislim da su mi falile negdje 3 epizode do kraja sezone. Kažeš, vrijedi pogledati ovu novu?
Taj Shameless je nekakav sitcom ili?
Taj Shameless je nekakav sitcom ili?Shameless ti je humoristična dramska serija. Nešto u stilu Californication. Meni je super bila serija u 4 sezone što sam odgledao. Kasnije nisam imao vremena nadoknaditi sve, ali morat ću čim prije. William H. Macy briljira.
Završio s trećom i ujedno zadnjom sezonom The Fall. Što reći...prikladan epilog seriji i priči o serijskom ubojici iz Belfasta. Iako sam dobar dio sezone smatrao da se ovo moglo slobodno smjestiti u obliku +2 do 3 dodatne epizode u drugoj sezoni, možda je i bolje ovako, kao neki tribute fanovima, iako malo prerazvučeni. Zadnje epizode su pružile bolji uvid u poremećenost glavnog negativca, i koliko je pozadina u nastanku takve ličnosti.
S obzirom da se skupilo osam epizoda Westworlda, to je ono što planiram sljedeće gledati.: )
Svakako svakako, svima preporučam da dalje gledaju jer kvaliteta ne pada. :)Ova sezona Shameless-a je toliko dobra da želim da nikad ne završi.Ajoj, ja sam zaboravio gdje sam stao na prošloj. Mislim da su mi falile negdje 3 epizode do kraja sezone. Kažeš, vrijedi pogledati ovu novu?