Pogledao prekjucer lucifera. 11/10 ending
Konacno poceo gledati kings avatar. Prva epizoda je bila koma. Onda je pocelo dobro. Sad sam na 22 epizodi.
Glavni lik ima godtier karizmu.
Also pogledao sam qforce. To je gay verzija archera doslovno. Debilno zabavan osim ako ste homofobčina teška :-D

renda moraš se opustiti i gledat razne stvari !! 😄

Zašto ne bi u isto vrijeme rekao da su Leftoversi najbolja serija ikad, uživao u posebnoj atmosferi i emociji The OA, psihodeliji Legiona, genijalnosti Darka, a u isto vrijeme volio i Money Heist ili čak, pazi sad, Jane the Virgin 🤣

Isuse, ko si ti 😆 , u isti kos mi stavis Leftovers, OA, Legion i onda Dark i ovaj Heist, salu na stranu, ni Dark ni Money mi nisu sjeli ni malo, nezz, losa gluma, ne pase mi atmosfera

renda di je loša gluma? Dark ili La Casa de Papel? Ili oboje?

I nisu u istom košu. Leftoversi su top. 😃 U istom košu su kao meni drage serije, true. Uz još barem 20-ak drugih serija koje su mi redom za ocjenu od barem 08/10.

Obje, ajd u Dark je malo bolja, nezz, nakon svih vrhunskih serija koje sam odgledal ove su mi meh

renda jebiga. Ne paše sve svakome. Ali možemo razmijeniti preporuke kasnije.

Nema problema iako smo vjerujem sve gledali kaj valja

Btj Casa de papel je bruka dobra serija renda de nemoš tako to reći

Tuhy Zadnja 3 dana nejdem spavat prije 2 - pol 3.

Onaj sindrom "samo još jedna epizoda, nemrem prekinut kad je ovak završilo!".

Likovi su zakon, način na koji ide radnja je zakon. Zgrabilo me, jedva čekam opet upalit.

sezona, jbna La Casa de Papel ❤️❤️❤️

Ima sapunjare, ima i nelogičnosti i par scenarističkih gluposti, ali ja ih obožavam ❤️❤️❤️❤️

Ovo je sve ❤️❤️❤️
      Odvrtio do daske, vjerojatno probudio svoje, al me nije briga.

Pas mater, predobra je serija, čisti gušt za gledat 🥰🥰🥰🥰🥰

To mi je reminder da moram zgotovit seriju do kraja.

Al da, kako bi jedna stanovita dalmatinska srpkinja poznatog videa za odrasle rekla: "Dobrodošao u klub" @Tuhy

Također, jedna od rijetkih serija koja ima taj "još jednu pa gasim sindrom". Kao nekad Breaking Bad i Better Call Saul.

Odgledao City on a Hill drugu sezonu, dosta dobra je bila i sveukupno sam zadovoljan serijom. Imam dojam da ne bude novih epizoda nakon ovakvog raspleta, ali tko zna. Također, imam još jednu epizodu od The North Water za odgledati. Vrlo, vrlo atmosferična serija u koju se lako upustiti. Kvalitetna gluma, produkcija, setting, avanturistički štih... radujem se gledanju posljednje epizode. 🙂

Pogledao prvu epizodu Squid Game 🐙 i fakat je fora!

Malo mi je miks Alice on Borderlands i možda Cube. Estetika u seriji mrak.

Yep, ja pogledal dvije, poprilicno uvrnuto, svidja mi se

I ja planiram započeti, nisam gledao ništa slično ovoj temi još od Miikeovog As the Gods Will tako da bi se mogao navući. 🙂

Mislim da bu to loše.