Torla Pogledao sam seriju Ted Lasso

10 epizoda po cca 30 min.

U jednom danu tj komadu, znači preko 5h gledanja

Slučajno sam i ja pogledao seriju u Najkraćem Roku.

Bolestan lik. Odlična serija. Odlično skrojen humor. Velika preporuka.

ThaUrban jedna od rijetkih serija koju imam namjeru opet pogledati kada je dovoljno zaboravim. A bila mi je prošla ispod radara dok se emitirala, mislio sam da je neko generično smeće, ali je ispala prezabavna avantura

Brijac bolje 8 vrhunskih nego da forsaju pa da su dosadne, iako da su barem duze

Stiže He-man na Netflix. Sretan sam ko malo dijete.

renda

Ali nisu vrhunske. Nažalost slabije od prve sezone.

Budem videl, mozda meni budu 🙂

Odgledao pet od osam epizoda:
      Jupiter's Legacy i ne kužim niske ocjene. Baš je dobra serija i sviđa mi se konstantno miješanje vremenskih perioda, odnosno flashbackova. A sviđa mi se i ta "ljudskost" kod svih. Nešto kao kombinacija Invinciblea, Boysa i Watchmena.

A odgledao i pet od šest epizoda:
      The Nevers i također ne kužim niske ocjene. Znam da sad svi mrze Joss Whedona, ali zbog toga mrzit seriju mi je blesavo. Baš je fora ta kombinacija steampunka i xmena. Danas je ta zadnja izašla i jedva čekam.

Tzereen upiter's Legacy i ne kužim niske ocjene.

Zaspao nakon deset minuta prve epizode. Al prisilit ću se za drugi pokušaj. Lajkam Duhamela, samo zbog toga.

weky a gle, je sporo je. Pa ako očekuješ samo high action seriju, nije za tebe. Ali ovi društveni komentari i odnosi su mi (iako već viđeni) jako dobri.

Podsjeća me čak na The Good Place po pitanju dobra i zašto činimo dobro. Ima li smisla biti dobar, ako to bilo ne cijeni? Jesi li dobar da te se pohvali ili si dobar da budeš dobar neovisno o svemu.

The Serpent 9/10, vrhunska serija, drugačija, jako zanimljiva...
          The Inocente 6/10, počelo top, kasnije malo meh, ali ok za pogledat

Evo, odgledao cijeli Jupiter's Legacy. I fakat mi je dobro sjeo. Nadam se da će biti i druga sezona.

Tzereen jbt jel ti kaj radiš? Imam osjecaj da 1/3 dana igraš, 1/3 gledaš filnove i serije i 1/3 spavaš. 😆

gunner Sumnjam, povikom sive lubanje silom, Straško postaje neustrašivi borbeni mačak.

doctorfreak spavam pet-šest sati na dan. Devet sati radim. Pet minuta jebem. Sat vremena jedem. A ostalo na serije i igre.

Mislim da bi trebao malo i izaći van iz stana doduše...

Edit:
              Ali da, ova 4 dana sam na godišnjem.

Na 5. sezoni Sopranosa. Nakon pomalo mlake 4. sezone serija se vraća u odličnom izdanju sa podosta zanimljivih situacija. I dalje mi je najdraži aspekt serije karakterizacija likova zajedno s radnjom kada se ne izgubi u perifernim podzapletima, mislim u 4. sezoni je bilo dosta fillera i to me baš zasmetalo i umanjilo dojam jačih epizoda u sezoni. Izgleda da su se u 5. sezoni probudili iz letargije i vratili dobrom pisanju.

Jednostavno ovo čudo od serije vam moram preporučiti, 5 epizoda je bila pre brutalna a još 2 su do kraja.
              Top serija

Miro također samo preporuke, jedna od rijetkih koje se prate na tjednoj bazi, a Kate Winslet je baš odlična glumica za ovakve drametine.