weky a gle, je sporo je. Pa ako očekuješ samo high action seriju, nije za tebe. Ali ovi društveni komentari i odnosi su mi (iako već viđeni) jako dobri.

Podsjeća me čak na The Good Place po pitanju dobra i zašto činimo dobro. Ima li smisla biti dobar, ako to bilo ne cijeni? Jesi li dobar da te se pohvali ili si dobar da budeš dobar neovisno o svemu.

The Serpent 9/10, vrhunska serija, drugačija, jako zanimljiva...
The Inocente 6/10, počelo top, kasnije malo meh, ali ok za pogledat

Evo, odgledao cijeli Jupiter's Legacy. I fakat mi je dobro sjeo. Nadam se da će biti i druga sezona.

Tzereen jbt jel ti kaj radiš? Imam osjecaj da 1/3 dana igraš, 1/3 gledaš filnove i serije i 1/3 spavaš. 😆

gunner Sumnjam, povikom sive lubanje silom, Straško postaje neustrašivi borbeni mačak.

doctorfreak spavam pet-šest sati na dan. Devet sati radim. Pet minuta jebem. Sat vremena jedem. A ostalo na serije i igre.

Mislim da bi trebao malo i izaći van iz stana doduše...

Edit:
      Ali da, ova 4 dana sam na godišnjem.

Na 5. sezoni Sopranosa. Nakon pomalo mlake 4. sezone serija se vraća u odličnom izdanju sa podosta zanimljivih situacija. I dalje mi je najdraži aspekt serije karakterizacija likova zajedno s radnjom kada se ne izgubi u perifernim podzapletima, mislim u 4. sezoni je bilo dosta fillera i to me baš zasmetalo i umanjilo dojam jačih epizoda u sezoni. Izgleda da su se u 5. sezoni probudili iz letargije i vratili dobrom pisanju.

Jednostavno ovo čudo od serije vam moram preporučiti, 5 epizoda je bila pre brutalna a još 2 su do kraja.
      Top serija

Miro također samo preporuke, jedna od rijetkih koje se prate na tjednoj bazi, a Kate Winslet je baš odlična glumica za ovakve drametine.

Tko voli tipa doc-murder ted bundy tapes sa Netflixa ove limited serije od 4-5 epizoda. Preporucam Nightstalker i Sons of Sams

E ekipa pitanje, otkazao sam netflix nakon 6 mjeseci gledanja..nema mi vise bas zanimljovog sadrzaja, vise manje sve kaj me zanimalo sam pogledao a jos veci razlog je da sve vise novih filmovi i serija nema prijevod na Hrvatski.

Kakvo je stanje s tim hbo? Jel puno slabijinod netflixa? Hrvatski prijevod? Cijene isto variraju kao kod netflixa ili to jedna jedina cijena?

doctorfreak znači, kad mi netko kaže "pogledao sam cijeli Netflix", to samo znači da ti se ne da tražit novi sadržaj. Sam si rekao da ja provodim jako puno vremena pred TV-om, a i dalje mislim da nisam ni zagrebao površinu. Nitko drugi od servisa nema ni približno toliko različitog i kvalitetnog sadržaja ko Netflix. Mislim, i Amazon i HBO i Disney (a čak i Apple) imaju dobrih serija, ali puno manji broj.

Samo se bolje raspitaj o tome kaj tražiš. Ili pogledaj nešto što inače ne bi. Evo, cura prije ne bi nikad pogledala Castlevaniu, a sad je obožava.

Hrvatskog sadržaja ima sve više, ne sve manje. Sad već imamo i cijelo sučelje na hrvatskom ako tako želiš. Tada ti prevode i nazive i opise. Imaš stranicu hrflix koja ti točno prati kaj je sve prevedeno.

A cijena ne varira, već ima rangove pa odabereš kaj ti treba.

Kaj se preporuke tiče, reci okvirno kaj te veseli, primjere stvari koje voliš pa ću ti ili ja ili neko drugi probat nać nešto.

Nije li da je sad sve novo što izađe na Netflixu prevedeno na HR? Znači samo neke stare stvari nisu prevedene.