Dakle vrsni poznavatelji serija, šta predlažete:
The Americans ili Person of Interest? Pros & cons. Koja ima brži tempo, nisam trenutno u fazonu za sporu radnju. Nekako bih Americans, ali šta vi kažete?
Iskreno, također upravo odgledao i zadnju epizodu Flasha, tako da ako ima još jedna serija u ovoj maniri (kvalitetno obrađeni superheroji, i da nije Arrow, jer ne volim serije koje krenu silaznom putanjom, nemam volje ni da ih počinjem) predložite.
Jedini uslov je da serija nije sad počela i da su makar dvije sezone dostupne.
GoT i Walking Dead ne morate predlagati, njih sam sve odgledao.
Nisam gledao PoI, ali Americansi su bomba i jedna od najdražih mi serija trenutno. Dvije sezone sam progutao za čas, no kako se u međuvremenu ubacilo dosta toga, dosta sam čekao da krenem s trećom (samo zbog toga je, ne zbog pada jer sve je bolja i bolja kako ide dalje) i zadovoljan sam kako je počela + uspio pohvatati sve bez previše podsjećanja na prve 2 sezone. Ocjene koje drži na imdbu i sličnim stranicama su IMO malo niže nego što bi trebale bit (8,3 je dobro, al osobno bi je pogurao do 8.5), pogotovo naspram nekih puno slabijih serija, no to se korigira tim putem što su zadnje dvije godine mnogi relevantni časopisi i kritika ju smjestili u top 5 serija godine.
Što se superhero serija tiče, Daredevil je tu broj 1 bez sumnje, uz njega predlažem i Jessicu Jones (iako nije tipična superhero serija), te ako ti se da, Agents of Shield. Kažem ako ti se da jer prvih 13 epizoda je poprilično prosječno, neki će reći i ispodprosječno, no nakon toga je sve samo uzlazna putanja. Ako ti se da pretrpit 520 minuta srednje žalosti da bi došao do kraja prve sezone i druge i treće (sve rekao bi na razini Flasha), go at it.