yakuza_stinger Stvar je autorskih prava. Zato Netflix i trpa po 10-15 milijardi dolara godišnje u svoju produkciju, jer taj sadržaj je vječito njihov. Sa svim ostalim budu problemi. Ili ima par sezona ili imaju prava na određeno vrijeme.
Nije do Netflixa, nego do gramzivosti svih TV kuća. Sad bi svako od njih htio svoj dio kolača, a to će na kraju biti loše za nas. Plaćaj Netflix, plaćaj Prime, plaćaj HBO, Disney+, Hulu, Paramount+, Peacock, svašta nešto.
Ali Netflix i dalje ima (a kako stvari stoje, i imat će, jer ulažu daleko najviše u vlastiti sadržaj) najveći izbor serija i filmova. S tim da ih ima zbilja kvalitetnih i to iz svih žanrova. Bilo drama, akcija, crtić, dokumentarci, sf-ovi, horrori, strani sadržaj, ma doslovce sve. A onaj koji kaže da je "pogledao sve" na Netflixu je lažov najveće kategorije 😆. Mislim, svaki tjedan dolazi po nekoliko serija i filmova. Da 24 sata dnevno gledaš, ne bi pogledao sve.
Može eventualno doć do upravo suprotne stvari - možeš se overwhelmat količinom sadržaja i odustat više, jer ne znaš kaj bi iduće upalio. Zato su i uveli opciju - play something random.
Btw, svaka čast ako ti Suits nije na kraju postao grozan. Meni su ga ubili, baš ubili. Obožavao sam prvih par sezona, ali onda su napravili karikature od likove, poglavito Luisa.