Također me The Path interesira, ne samo zbog Paula, već i zbog Hugh Dancya te Michelle Monaghan. Stvarno impresivna postava.
Od povratnika se najviše radujem Daredevilu.
TV serije (općenito)
Da, i ja sam zabiljezio The Path, samo je meni Aaron Paul veliki minus, tip me iznimno nervira. Ali ostatak ekipe je jako dobar, pa se nadam da ce prica i tematika prevladati.
Mene najviše privlači tematika ovog mračnog kulta.
Čini mi se da bi i The Night Manager sa Hugh Laurie-om (ko stvoren je za negativca) mogla biti odlična serija.
House of Cards nova sezona je vani, uh-huh.: )
Peaky Blinders
Ušao u seriju s velikim očekivanjima i opet me serija uspjela razvalit. Oduševljen sam.
Cillian Murphy totalno razvaljuje u ulozi, užitak je gledati ga na ekranu. Ostatak casta također fantastičan, u Annabelle Wallis sam se zaljubio. Ne znaš koji je lik genijalniji, odlična karakterizacija i pisanje. Guest uloge također genijalne. Hardy klasično dobar, samo je šteta što ga nema više na ekranu.
Pisanje mi je jedna od boljih stvari, nema onog aristokratskog govora, sve zvuči prirodno i onako kako bi trebalo bit u seriji s obzirom na razdoblje i setting. Steven Knight je genijalan, ne sumnjam da će i Taboo bit genijalan.
Očekivao sam puno lošiju produkciju i samu scenografiju, ali i to je na visokoj razini. Sve je vjerno dočarano.
Priča jako zanimljiva, sviđa mi se ubacivanje povijesne poveznice. Od samog imena skupine pa do ubacivanje povijesnih ličnosti. Daje još neku dozu povezanosti s likovima i događajima jer je dosta stvari gledateljima poznato zbog te pozadine.
Soundtrack dobar, ali moram priznat da mi u početku odnosno u prvoj sezoni nikako nije pasalo ubacivanje modernih stvari... kasnije sam se malo navikao, a i pjesme su bolje pogađale. Ipak, još uvijek mislim da bi bilo bolje da je išlo nešto iz tog perioda jer ovako mi je bilo samo nekoliko trenutaka u kojima je pjesma baš pogođena.
Najveća zamjerka na samo snimanje i rad kamere koji nisu ništa posebno gdje za razliku recimo Fargo briljira.
Sviđa mi se engleska atmosfera i sve što ide s njom... malo drugačije nakon tonu američkih filmova i serija. Oduvijek su Englezi znali dobar program napravit.
Užasno je zanimljivo gledat sve te spletke i sve što ide s mafijom, a ovo je definitivno jedna od najboljih serija/filmova na tu tematiku. Tako da ako itko voli to, a nije pogledao... što čekate. Apsolutna preporuka svima.
Tko će sad dočekat 3. sezonu...
...
Počeo jučer Unbreakable Kimmy Schmidt. Tražio neku dobru komediju, a da nema puno epizoda. Treba se do 18.3. sve riješit kad dođe Daredevil.
3 sezona odgodjena do kraja godine ako se ne varam zbog obaveza Hardya i Murphya,nazalost.
3 sezona odgodjena do kraja godine ako se ne varam zbog obaveza Hardya i Murphya,nazalost.Šta su odgodili? Di to piše?
Koliko sam vidio 22.1 su zavrsili snimanje 3. sezone
CroZac_Drake
Odličan osvrt, i drago mi je da ti je sjela serija :)
Kolko sam vidio na iMDB-u piše da 5.10. dolazi nova sezona. Sad ne znam jel to za UK ili US (Netflix). Makar neke epizode već imaju ocjenu.
Snimanje je gotovo da.
Eto,a do prije par mjeseci je pisalo da izlazi u trecem mjesecu,steta,taman opet pogledam prve dvije sezone za utjehu i podsjetnik.
CroZac_Drake Welcome to the Peaky Fuckin' Blinders, mate
Scena s ovom pjesmom je čista magija.
https://www.youtube.com/watch?v=GNSBctmMI3k
Skellington je u pravu, snimanje je gotovo i sada se uređuje sve snimljeno :)
Gledam ove Sopranose ponovno nakon par godina i tek sad vidim koliko je to glupa serija. Johnny Sack, Phil Leotardo, Vito i Furio dobri, ostali hrpa govana od likova na vrhu s AJ-om.
Meni najdraza serija ikad
Tesko mi je izdvojit najdrazeg lika, al to bi vjerojatno bili Chris Moltisanti i Ralph Cifaretto kako se vec pise.
Johny Sack isto vrhunski lik. Vito mi je isto bio super, al ok ja tolko volim tu seriju da su mi svi super.
Par puta sam je pogledo od prve do zadnje sezone. Svakih par godina bez problema mogu ponovno krenut od prve epizode
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Iss Furio. Sad razumijem one heštegove.
:
Sopranose sam pogledao jednom, serija mi je vrhunska, Silvio Dante definitivno najbolji lik.
Najgori likovi su mi recimo Janice i Junior Soprano.
Gleda još tko House of Cards 4. sezonu? (Mislio sam da je bila HoC tema ali je ili izbrisana ili se ja krivo sjećam)
Uglavnom, Netflix je izbacio četvrtu sezonu prije koji tjedan i pogledao sam prvih 10 od 13 epizoda i mogu reći da mi je vrhunska. Bez spoilanja, mogu reći da su se vratile zavrzlame, političke spletke i Kevinovi monolozi s gledateljem koji su mi tako falili u 3. sezoni. Ali gledajući unazad, 3. sezona kakva god da je bila postavila je dobre temelje za 4. sezonu (iako su se neke stvari po mom sjećanju malo zanemarile).
THE EXPANSE
Trebao mi je neki SF iako poznajući SyFy u zadnje vrijeme bio sam skeptičan. Da odmah kažem, ova serija ima potencijal biti najbolja SF serija ikada, može nadmašiti i Battlestar Galacticu i Firefly.
Serija je nastala prema predlošku istoimenog serijala romana iz pera Daniela Abrahama i Ty Francka, poznatijima pod pseudonimom James S. A. Corey. Svake godine izlazi jedan roman, a trenutačno je u prodaji peti od devet planiranih. Prva sezona prati prvi roman 'Leviathan Wakes.'
The Expanse nas uvodi u svijet 23. stoljeća u kojem su ljudi kolonizirali Sunčev sustav pritom se dijeleći na uniju Zemlje i Lune, 'Belt' odnosno asteroidni pojas u kojem živi siromašniji sloj i skuplja resurse za obskrbu Zemlje, sebe i treće sile. Ta treća sila je Mars koji je postao nezavisna vojna velesila. Voda je postala najveće blago svemira. Tenzije između Marsa i Zemlje su velike, a Pojas sve to pojačava djelovanjem revolucionarne paravojske OPA.
Pratimo tri znatno različita lika: Josephusa Millera, iskusnog i ciničnog detektiva na jednoj od najvećih stanica, Ceres Station te idealističnog Jamesa Holdena koji radi kao desna ruka kapetanu Canterburya, broda zaslužnog za transport leda. Posljednja osoba koju pratimo je UN-ova zamjenica glavnog sekretara Chrisjen Avasarala koja je spremna učiniti sve kako bi zaštitila svoje, ali i Zemljine interese. U jednom trenutku Miller dobije zadatak pronalaska Julie Mao, kćeri utjecajnog Zemaljskog poduzetnika Jules-Pierre Maoa, koja je zadnji put viđena na brodu Scopuli. Canterbury usred svog putovanja dobije poziv upomoć od upravo tog broda. Taj događaj katalist je kataklizmičkih reakcija koje zahvate čitav Sunčev sustav.
S obzirom da je SyFy izjavio da im je ovo najskuplja serija ikada, važnost uspjeha je ogromna. Gluma je vrlo uvjerljiva, s time da bih izdvojio Thomasa Jane u ulozi Josephusa Millera i Shohreh Agdhdashloo kao Avasaralu. Atmosfera je fenomenalna. Čitavo vrijeme je prisutan taj osjećaj misterija i veličine svijeta. Najbolje bih mogao opisati kao miks Mass Effecta i Deus Exa po atmosferi, a po veličini kao SF Game of Thrones. Tim više što se u kasnijim epizodama pojavi i Elias Toufexis poznatiji kao Adam 'I never asked for this' Jensen.
Velika, velika preporuka svima jer je serija u prvoj sezoni vrlo dobra, a potencijal je ogroman.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Također, krenuo sam s Luciferom i Deutschland 83. Obje vrlo dobre za sad, pogotovo D83 koji me jako iznenadio.
ThaUrban Ovaj vikend je već 8. epizoda Black Sailsa, kreni nadoknađivati
Jel gledaš?
Ja sam pogledao prvu i drugu epizodu, ali sam onda ponukan tvojim odgovorom da ćeš gledati sve odjednom i ja odlučio tako !!
?
Neznam koji mi najbolje paše pa bacam sve.
: : : :
Kako da ti ovo kažem, nisam izdržao
Slobodno gledaj. Iznenadilo me koliko me svaka epizoda držala u iščekivanju što bi značilo da će par epizoda odjednom biti bogovski
FicoLegend
Meni je ovo nekak najlošija sezona zasad. Vjerojatno zato kaj sve te male pričice više manje čine tu jednu veliku. Imao sam osjećaj da je u prve dvije sezone bilo puno više razgranato. Da se razumijemo sezona je još uvijek odlična, ali za mrvicu lošija od prve dvije. Također zanimljivo je kak mi se sve više i više likova sviđa. Flint, Vane, Billy Bones pa čak i Silver. 8)
Die Dufresne you little shit :