Završio s House of Cards 4. sezonom, i radi se o puno boljoj sezoni nego li je bila treća. Unutarnja politika i intrige su kud i kamo zanimljivije nego li ono u 3. sezoni i ovo je definitivno smjer u kojem bi serija trebala ići. Veliki plus.

Daredevil is back... i to kako.

Odgledao tri epizode zasad i mogu reći kako je treća epizoda jedna od najboljih stvar koje sam ikad gledao na TV-u, hands down.
Jedva čekam vidjet što me čeka dalje... Više o seriji u recenziji na portalu koja će nadam se bit na njemu u nedjelju/ponedjeljak.

Pogleda i ja prve 3 epizode druge sezone Daredevila. Ako zadrži ovu kvalitetu, druga sezona će bit i bolja od prve, samo se bojim da ubacivanjem Elektre ne bi otišlo u krivom smjeru jer me njen trailer poprilično razočara. Ali o tom potom.

Samo lagani spojleri:

Zasad više-manje sve dobro. Sve tri epizode, a pogotovo treća, imaju odličnih momenata. Bilo je od starta očigledno da je Jon Bernthal perfektan izbor za Punishera, ali eto sad je to i 100% potvrđeno. Svaka njegova scena, izraz lica i rič koja mu izađe iz usta je 10/10. U trećoj epizodi su isto probali nadmašit "legendarnu" scenu borbe u hodniku iz prve sezone (koja je meni osobno bila bezveze). Ova mi je bila nešto bolja, ali dosta je udaraca bilo preočito fake, šta mi je malo zasmetalo. U svakom slučaju, tu scenu ne bi uvrstija u najbolje momente dosad, nego uglavnom one između Daredevila i Punishera. I moram reć da su mi i drugi likovi malo više likeable nego šta su bili u prvoj sezoni (čak i Foggy, ali ne previše).

Ukratko, dobar start.

Definitivno dobar start, upravo pogledao drugu epizodu i idem odmah dalje!
Inače zaboravil sam kako prekrasnu uvodnu špicu serija ima i kako vole ostavljat žešće cliffhangere na kraju epizode! xD

Da namjerava sam pogledat samo jednu epizodu danas, ali zbog tih cliffhangera doša do treće. Bi i dalje, ali srića pa sam sinoć preventivno skinija samo tri epizode.

Odgledo IASIP i Blacklist...Sad gledam jedino Sex,Drugs and Rock n Roll. Denis Leary BOG !!!

Kakav je Blacklist? Imam na umu počet gledat ubrzo.

Pogledal i ja prve tri epizode Daredevila i wow,odlican tempo se nastavlja sa nekim stvarno odlicnim fight scenama,ali Banshee i dalje stoji na tronu po tom pitanju,Punisher perfektan,mozda malo prepsihotican al ok,za sad zadovoljan.

ThaUrban Da si odmah pogledao Black Sails!

Evo dns sam tek pogledao E08. Mrsko mi bez titlova gledati. Mogao bi eventualno pogledati jel ima engleskih. E08 mi je bil vrlo dobra, ništa se puno nije dogodilo, ali je epizoda proletila. Tvoje mišljenje?

Engleskih uvijek ima tako da si s time siguran
Pogledaj za hrvatske titlove na Addic7ed, makar nisam dugo od tamo skidao.

Osma epizoda odlična zbog scene spašavanja, odlično snimljeno i postavlja temelje za devetu epizodu koju ćeš morati pogledati čim prije

Kakav je The Newsroom?

Ne znam puno osim fenomenalnog uvodnog govora i HBO produkcije, međutim metacritic i rotten ne govore puno, pa ako je uvodna scena all that is going for her, ne bih se upuštao u nju.

No volio bih čuti vaše komentare, preporuka - da/ne ?

Ne smeta mi drama itd. samo da nije dosadno .

Perfektna serija,dijalozi genijalni,radnja napeta,a Daniels maestralan,topla preporuka.

Perfektna serija,dijalozi genijalni,radnja napeta,a Daniels maestralan,topla preporuka.
Potpisujem ovo. Genijalna serija.

Istina. Odlična serija, ali nije za svakoga. Nekima će biti dosadna i/ili pretenciozna.

Krenuo i ja s drugom sezonom Daredevila. Pogledao prve tri epizode. Fight scena na kraju je savršenstvo na sasvim novoj razini. Obožavam Banshee, ali ovo je nadmašilo bilo koji fight u njemu, a smatram da to dovoljno govori.
Također, vidim napredak u dijalozima u drugoj sezoni. U prvoj mi je Fisk bio zapravo jedini koji je vodio stvarno interesantne razgovore, ovdje imamo napredak na svim frontama. Punisher polako prezentira svoju filozofiju, a nasuprot njega je Daredevil i postavlja se odlična problematika - kakvo je to moralno dijeljenje pravde.
Danas se bacam na četvrtu i eventualno petu epizodu.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Da se nadovežem. Prve četiri epizode ove sezone i početni arc su možda najbolje napravljene u nekoj seriji. Četvrta epizoda je pravo remekdjelo, a Jon Bernthal bi mogao pokupiti Emmy nominaciju. Sjajan glumac.

Ovaj Daredevil je zlo kako to guta vrijeme...
Sezona za koplje bolja od odlične prve. Elektra odlično napisan lik, Elodie Yung izvanredna. Ma čitava sezona je savršena. Još 4 epizode i gotov sam.

Riješio sam Justified, 6 sezona u 3 tjedna. Falit će mi serija, baš mi je sjela fino. Raylan jedan od najkul likova koje sam ikad gledao.

Riješio sam Justified, 6 sezona u 3 tjedna. Falit će mi serija, baš mi je sjela fino. Raylan jedan od najkul likova koje sam ikad gledao.
Raylan i Boyd genijalna kombinacija. Prava kemija između Olyphanta i Gogginsa.
Kako ti se činio kraj?
Meni je malo žao što su u potpunosti antagonizirali Boyda na kraju. Uživao sam koliko je dobar lik.
Najbadass trenuci?
Meni je onaj s likom koji ubija tako da stavi pištolj na stol i igra igru ko će prvi do pištolja.
Uz naravno 'I've been called many things, but inarticulate ain't one of 'em'

Malo sam razočaran krajem, ali jbg tako je u većini serija. Rijetko kad sam zadovoljan.

Ava zbrisala, a ostala bez para. Duffy pobjego s lovom. Nemreš mi to radit. I Winona i Raylan 0 bodova.

Najbadass je kad god nekome razbije glavu o volan. (Deweyu najviše )
Kad je neki random lik pokušavao pobjeć na stražnja vrata iz kuće pa ga je zviznuo lopatom i onesvijestio i onda rekao "US Marshalls, stop running."

A najdraži trenutak mi je bio kad se Raylan predstavio liku čijeg se imena ne mogu sjetit.
"Deputy U.S. Marshal Raylan Givens", a ovaj veli "Yeah, and I'm doctor Richard Kimble". To je hommage filmu Bjegunac s Tommy Lee Jonesom i Harrisonom Fordom. Obožavao sam tu seriju zbog tih suptilnih trenutaka. Sviđa mi se što nije pretjerano ozbiljna, a opet nije parodija.