Shooter fensisuperstar Jel Watchmen s1 ima zaokružen kraj ili je neki cliffhanger? Općenito mi dajte koju noviju seriju sa sezonom, dvi a da nije otvoren kraj di ću iščekivat nastavak narednu godinu ili više.
Tzereen Shooter watchmen ima jednu i gotov je. The Haunting of Hill House ima jednu i gotovo. Sad dolazi druga, nepovezana.
Tzereen Shooter vidiš! To sam zaboravio. To je ona mala s velikim obrvama. Iz Valeriana. Cara Delevigne. Mogo bi to.
Shooter Jesam. Iščekujem novu sezonu. Odlučija ipak probat s Taboo, čisto jer Hardy glumi. Nakon toga vjerojatno Carnival Row ili Outsider.
fensisuperstar @renda Taboo sa Tom Hardy be like: Tko će koga ako neće sestra brata svoga 😃 Gledam sad neki crtani sa CN (5 epizoda or something) zove se Infinity Train i krene muzika i ja reko haha ovo zvuči kao Korn Kad ono. Jebeni Korn ahahahahah
Zero Vidim da je krenula i Raised by wolves. Uz to vidim da i nema komentara, valjda se stoički i profesionalno čeka dovršetak prve sezone za konkretne dojmove i ocjenu.: p Ja sam krenuo s drugom sezonom Boysa, zasad očekivano vrh.
Tuhy Nikako da prijevodi izađu, samo za prvu zasad...baaaaaaa A neću s engleskim, ne polovim 100% sve
sandidam @Shooter outsider mi je bio baš dobar. Na trenutke spor, ali podosta zahvalan ako pregrmiš višak dijaloga. Pretpostavljam da si prvu sezonu true detectivea gledao?