ThaUrban Također imam samo riječi hvale za The Wire, taj "slow-burn" koji Snake spominje ti nije ništa posebno, HBO serija, dakle sve ti je isto ko i OZ, te nakon toga bi ti preporučio Sopranose. Omar best character yo 8)
zontra Raspitao sam se ja dosta za seriju i stvarno mi se cini zanimljivom. A i vidim i ima puno zanimljivih likova poput Omar Littlea, Stringer Bella, Bubblesa... Mogao bih to uskoro krenuti gledati dok sam jos u tom gangsta modu.EDIT: A i vidim da dosta glumaca iz OZ-a glumi i ovdje tako da... :)
renda Gledaj Wire obavezno,jedna od najboljih serija ikad napravljenih,prva sezona sporija,ali maestralna,ostale brzeg tempa,ali i dalje perfektne.
jeedah 4?E mislim da je taj, postoji samo u tom formatu?Mora bit još jer brijem da je izaslo i blu ray izdanje te serije. http://www.blu-ray.com/movies/The-Wire-The-Complete-Series-Blu-ray/120000/
someone Pogledao True Detective sezonu 2 i to nakon kaj sam odustao od sezone 1 koja mi je bila dosadna. Ali sad bas idem pogledat prvu sezonu jer vidim da svi pljuju po drugoj (barem u odnosu na prvu) pa me cisto zanima koja ce mi biti bolja.
zontra Ja kad sam isao gledat TD 1. sezonu ocekivao sam pravu detektivsku seriju koja ce se koncentrirat na pricu i lov na serijskog ubojicu. Nazalost koncentrirala se na ljudske odnose i psihu. Zato sam bio jako razocaran.
renda Ja kad sam isao gledat TD 1. sezonu ocekivao sam pravu detektivsku seriju koja ce se koncentrirat na pricu i lov na serijskog ubojicu. Nazalost koncentrirala se na ljudske odnose i psihu. Zato sam bio jako razocaran.to je i bil najveci fokus serije filipe,ovo ostalo u manjini.
zontra Kad meni netko spomene TD, jedino sto mi padne napamet su Rust-ovi psihicki problemi i losa zadnja epizoda. Da se razumijemo, serija je OK, ali ocekivao sam puno vise.
Shooter Opet pratim The War at Home na RTL2. Vrhunska serija, na neki način Married with Children ovog stoljeća. Stvarno šteta šta su je ukinili nakon samo 2 sezone.
CroZac_Drake ...Trenutno još uvijek gledam Parks and Rec, trenutno na 5. sezoni. Kad završim ide review. Zasad ću samo reć da sam apsolutno oduševljen serijom.
Skellington Oduševljen sa Better Call Saul, kao da mi nadopunjava neku prazninu odkad je Breaking Bad završio, fenomenalno je kad se pojavi lik koji ima neku ulogu u Breaking Bad-u, paše mi kao i solo serija ali i kao spinoff mi je odlicno legla