wooddiebone Ne znam jesam u manjini sa ovim mišlhenjem, ali meni je Prime Video daleko najbolji streaming servis. Količina sadržaja koju ponude uz svoje serije je stvarno zakon.
fensisuperstar into the badlands, patriot (kojeg su cancelali iako je BRUTALNO DOBAR), boysi, the sexpanse, american gods, good omens itd sve je to dobro slazem se ali se nemozes usporediti sa količinom dobrijh serija na Hbou. sorry. uzmem si amazon prime opet dok mi bude akcija na 2.99 i onda gg pogledam sve brzinski i srednji prst jebem ti mater
Tzereen Da spojite HBO, Hulu, Amazon Prime, Disney+, AppleTV, Novu, RTL, HTV, A Kanal, SAT, ZDF, RAI i PINK, opet Netflix ima veći izbor. Mislim, nema usporedbe uopće, o čemu pričamo?
fensisuperstar počeo gledati Kondor sezonu 1. Mislio sam da će biti neko sranje CIA FBI jurnjava kad ono kita 😃 za sad je vrh.
fensisuperstar gledam zadnju epizodu watchman sezone 1. Isuse koliko jebeno brutalno. edit: AJME OVAJ KRAJ. KAKVA SERIJA JEBOTE
Shooter fensisuperstar Jel Watchmen s1 ima zaokružen kraj ili je neki cliffhanger? Općenito mi dajte koju noviju seriju sa sezonom, dvi a da nije otvoren kraj di ću iščekivat nastavak narednu godinu ili više.
Tzereen Shooter watchmen ima jednu i gotov je. The Haunting of Hill House ima jednu i gotovo. Sad dolazi druga, nepovezana.
Tzereen Shooter vidiš! To sam zaboravio. To je ona mala s velikim obrvama. Iz Valeriana. Cara Delevigne. Mogo bi to.
Shooter Jesam. Iščekujem novu sezonu. Odlučija ipak probat s Taboo, čisto jer Hardy glumi. Nakon toga vjerojatno Carnival Row ili Outsider.