Tzereen Da spojite HBO, Hulu, Amazon Prime, Disney+, AppleTV, Novu, RTL, HTV, A Kanal, SAT, ZDF, RAI i PINK, opet Netflix ima veći izbor. Mislim, nema usporedbe uopće, o čemu pričamo?
fensisuperstar počeo gledati Kondor sezonu 1. Mislio sam da će biti neko sranje CIA FBI jurnjava kad ono kita 😃 za sad je vrh.
fensisuperstar gledam zadnju epizodu watchman sezone 1. Isuse koliko jebeno brutalno. edit: AJME OVAJ KRAJ. KAKVA SERIJA JEBOTE
Shooter fensisuperstar Jel Watchmen s1 ima zaokružen kraj ili je neki cliffhanger? Općenito mi dajte koju noviju seriju sa sezonom, dvi a da nije otvoren kraj di ću iščekivat nastavak narednu godinu ili više.
Tzereen Shooter watchmen ima jednu i gotov je. The Haunting of Hill House ima jednu i gotovo. Sad dolazi druga, nepovezana.
Tzereen Shooter vidiš! To sam zaboravio. To je ona mala s velikim obrvama. Iz Valeriana. Cara Delevigne. Mogo bi to.
Shooter Jesam. Iščekujem novu sezonu. Odlučija ipak probat s Taboo, čisto jer Hardy glumi. Nakon toga vjerojatno Carnival Row ili Outsider.