Majku ti j…m kako razvaljuje trailer!
Majku ti j…m kako razvaljuje trailer!
renda pitanje ako zna(š) kakav je timeline? nastavak na prekinutu seriju ili odvojeno nešto?
Skellington Kaže @Tuhy u DC/Marvel temi da je trebalo biti novo pa su odlučili ipak nastaviti.
Skellington kolko sam ja cital snimili su kompletan reboot, Fiege ga je scrapal skroz i snimali su ponovno, ali navodno treca sezona "ne postoji" vise, nema veze s prve dvije, ima dosta svakakvih nagadjanja tak da tko zna kaj je istina.
Ja sam čitao da Nelsona (mislim i ove plavuše) neće biti, ali eto vidim ga u traileru.
American Primeval (netflix) 2025
Nova western mini serija. Odlična, atmosfera, kamera, glazba top, jako podsjeca na the revenant.
9/10
^^ odlična da, riješio sam čim izašla
doctorfreak Nova western mini serija. Odlična, atmosfera, kamera, glazba top, jako podsjeca na the revenant.
Auuuu, odlično. I znači 6 epizoda…prodano.
doctorfreak oo da, baš završavam Castlevania Nocturne i ide brzinski Primeval
Bilo što (novije) western, a da valja je danas jako teško naći tako da ovo def ide na listu.
Nevjerovatan serija! Atmosfera, kostimi, sami izgled i scenografija.
Likovi su fantastični, gluma top topova.
I ima zbilja zanimljivih scena; prva epizoda:
ona scena kada u kotlu kuhaju mornara.... WTF?
Moram reći da nisam sada neki fan koji voli taj setting i japan pa da mi je zato odlično, ali ovo je must watch!
Uz to igrat Ghost of Tsushima, čekat Ghost of Yōtei i doživljaj je potpun
Epizoda i pol American Primevela i zasad je stvarno dobro i prokleto brutalno / nasilno. Ona scena skalpiranja me ostavila razjapljenih usta kao rijetko što dosad.
Brzo ću ovo riješit, baš vuče na gledanje i kvalitetno je.
Elliot nam priprema Beyond Two Souls seriju. Nadam se da će tranzicija u novi medij proći uspješno kao njena/njegova promjena spola.:p