• renda

•  
    •  
    •  
    •  

Majku ti j…m kako razvaljuje trailer!

renda pitanje ako zna(š) kakav je timeline? nastavak na prekinutu seriju ili odvojeno nešto?

• renda

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Skellington kolko sam ja cital snimili su kompletan reboot, Fiege ga je scrapal skroz i snimali su ponovno, ali navodno treca sezona "ne postoji" vise, nema veze s prve dvije, ima dosta svakakvih nagadjanja tak da tko zna kaj je istina.

• Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

Ja sam čitao da Nelsona (mislim i ove plavuše) neće biti, ali eto vidim ga u traileru.

4 dana kasnije

American Primeval (netflix) 2025

Nova western mini serija. Odlična, atmosfera, kamera, glazba top, jako podsjeca na the revenant.

9/10

^^ odlična da, riješio sam čim izašla

doctorfreak Nova western mini serija. Odlična, atmosfera, kamera, glazba top, jako podsjeca na the revenant.

Auuuu, odlično. I znači 6 epizoda…prodano.

doctorfreak oo da, baš završavam Castlevania Nocturne i ide brzinski Primeval 😃

Bilo što (novije) western, a da valja je danas jako teško naći tako da ovo def ide na listu.

Tzereen

Jesam, super mi je bila.

5 dana kasnije

Nevjerovatan serija! Atmosfera, kostimi, sami izgled i scenografija.
          Likovi su fantastični, gluma top topova.

I ima zbilja zanimljivih scena; prva epizoda:

ona scena kada u kotlu kuhaju mornara.... WTF?

Moram reći da nisam sada neki fan koji voli taj setting i japan pa da mi je zato odlično, ali ovo je must watch!

Uz to igrat Ghost of Tsushima, čekat Ghost of Yōtei i doživljaj je potpun

doktor1 Uz to igrat Ghost of Tsushima

Znači doktore, toliko dosadna serija? 🙁

Epizoda i pol American Primevela i zasad je stvarno dobro i prokleto brutalno / nasilno. Ona scena skalpiranja me ostavila razjapljenih usta kao rijetko što dosad.

Brzo ću ovo riješit, baš vuče na gledanje i kvalitetno je.

• renda

•  
                •  
                •  
                •  

Tuhy serija je bolesno dobra, steta da je tak malo epizoda jer ja bi jos duplo tolko.