TV serije (općenito)
- Uređivano
Squid Game sezona 2
Izlapio efekat originalnosti, dijalozi su mahom dugi i smarajuci, igre dobre al ih je malo, nekoliko nelogicnosti i patetike. Ocigledno upiranje kamere u osobu preokreta, nagao i nedorecen kraj. Kao da sam pogledaopola ili 2/3 sezone. Jedini dobar novi lik je usput i najmrži. Od 7 epizoda bar 3 su za preskocit.
Cudan mix, moze nekome odgovarati ali ja sam ocekivao vise. 6/10
SQ mini igra na guglu
- Uređivano
Vrijeme za rewatch prve.
Jeben ovaj zadnji dio sa bakljom.
Po izgledu, casting za Abby i Dinu je top. Očekujem i da će uloge odradit jebeno.
- Uređivano
Ja sam na par epizoda SW Andora. Vidio sam već pozitivne komentare i sad kad gledam mogu reći i da su dobrim dijelom opravdani. Nije show poput Manadaloriana, ali je dobar na jedan ozbiljniji i realniji način, za što bi trebalo biti prostora.
Slažem se da nije ko Mandalorian. Puno bolje je.
Stvarno dobra serija. Ne dobra star wars serija, već serija općenito.
Baš sam nedavno gledao i u globalu jako dobro napravljeno! Svaka epizoda ima malo priče iza svakog lika i u globalu ima dobar soundtrack, dobru animaciju i dobru priču. Mene je iznenadilo jer nisam znao što očekivati od svega.
Majku ti j…m kako razvaljuje trailer!
renda pitanje ako zna(š) kakav je timeline? nastavak na prekinutu seriju ili odvojeno nešto?
Skellington Kaže @Tuhy u DC/Marvel temi da je trebalo biti novo pa su odlučili ipak nastaviti.
- Uređivano
Skellington kolko sam ja cital snimili su kompletan reboot, Fiege ga je scrapal skroz i snimali su ponovno, ali navodno treca sezona "ne postoji" vise, nema veze s prve dvije, ima dosta svakakvih nagadjanja tak da tko zna kaj je istina.
Ja sam čitao da Nelsona (mislim i ove plavuše) neće biti, ali eto vidim ga u traileru.
- Uređivano
American Primeval (netflix) 2025
Nova western mini serija. Odlična, atmosfera, kamera, glazba top, jako podsjeca na the revenant.
9/10
^^ odlična da, riješio sam čim izašla
doctorfreak Nova western mini serija. Odlična, atmosfera, kamera, glazba top, jako podsjeca na the revenant.
Auuuu, odlično. I znači 6 epizoda…prodano.
doctorfreak oo da, baš završavam Castlevania Nocturne i ide brzinski Primeval
Bilo što (novije) western, a da valja je danas jako teško naći tako da ovo def ide na listu.