Skellington Ma dobar je Midnight Mass, ali ima dosta bespotrebnih monologa koji ne vode ničemu, di sam doslovno odzoniro dok nije protagonist prestao pričati. Ostalo sve super od likova do cijelog settinga, ali dam se kladit da jedna cijela epizoda kumulativno pada na monologe likova i kad mislim da će prestat još jedan udisaj i nastavi se.
Tzereen Brijac a kolka ti je prihvatljiva ocjena? 6,9? Edit: ili sam skroz krivo shvatio tvoju izjavu? Nije da si joj ti dao 0,2 nižu ocjenu od tebi prihvatljive, nego na IMDB-u ima manje od tebi prihvatljive ocjene da je uopće počneš gledat?
Tzereen Brijac da, taman sam editirao post... Ja sam shvatio da joj ti daješ toliko nižu. 😃 Ali ne povodi se za IMDB-om. Slušaj nas! 😃 Edit još jednom: Btw, ljudi, ko nije neka pogleda BoJack Horsemana. Jedna od najboljih serija ikad. Jebena lektira.
Brijac Ne mogu si dozvoliti da gledam nešto s ocjenom ispod 8 kad imam serija na listi s ocjenom iznad 8 za sljedećih 10 godina. Možda jednog dana dođe na red, ali u ovom trenutku nažalost ne.
Brijac ThaUrban Znači originalna serija je smetje, FTWD još veće smetje, a onaj World Beyond kriminalno smetje i oni idu još snimat. Mogu nekako prožvakat da ljudi još uvijek gledaju original jer gledaju od početka, al da neko gleda ove nove.. to mi nije jasno.
Tzereen Bit će niskih vilenjaka i visokih patuljaka. Isto tako, vilenjaci će bit dlakavi, a patuljci ćosavi. Gandalf će bit crna žena. Legolas će biti azijat tekućeg spola. Balrog će izgledat kao leptir. A Elrond će biti transgender transrace hobbit.