• Uređivano

Ja sam na par epizoda SW Andora. Vidio sam već pozitivne komentare i sad kad gledam mogu reći i da su dobrim dijelom opravdani. Nije show poput Manadaloriana, ali je dobar na jedan ozbiljniji i realniji način, za što bi trebalo biti prostora.

• Brijac

•  
      •  
      •  
      •  

Zero Nije show poput Manadaloriana

U prvih par epizoda nije, ali bit će sve bolje i bolje.

• Tzereen

•  
      •  
      •  
      •  
      •  
      •  

Slažem se da nije ko Mandalorian. Puno bolje je.

Stvarno dobra serija. Ne dobra star wars serija, već serija općenito.

• prayer

•  
      •  
      •  

Baš sam nedavno gledao i u globalu jako dobro napravljeno! Svaka epizoda ima malo priče iza svakog lika i u globalu ima dobar soundtrack, dobru animaciju i dobru priču. Mene je iznenadilo jer nisam znao što očekivati od svega.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Majku ti j…m kako razvaljuje trailer!

renda pitanje ako zna(š) kakav je timeline? nastavak na prekinutu seriju ili odvojeno nešto?

• renda

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Skellington kolko sam ja cital snimili su kompletan reboot, Fiege ga je scrapal skroz i snimali su ponovno, ali navodno treca sezona "ne postoji" vise, nema veze s prve dvije, ima dosta svakakvih nagadjanja tak da tko zna kaj je istina.

• Brijac

•  
          •  
          •  
          •  

Ja sam čitao da Nelsona (mislim i ove plavuše) neće biti, ali eto vidim ga u traileru.

4 dana kasnije

American Primeval (netflix) 2025

Nova western mini serija. Odlična, atmosfera, kamera, glazba top, jako podsjeca na the revenant.

9/10

^^ odlična da, riješio sam čim izašla

doctorfreak Nova western mini serija. Odlična, atmosfera, kamera, glazba top, jako podsjeca na the revenant.

Auuuu, odlično. I znači 6 epizoda…prodano.

doctorfreak oo da, baš završavam Castlevania Nocturne i ide brzinski Primeval 😃

Bilo što (novije) western, a da valja je danas jako teško naći tako da ovo def ide na listu.

Tzereen

Jesam, super mi je bila.

5 dana kasnije

Nevjerovatan serija! Atmosfera, kostimi, sami izgled i scenografija.
            Likovi su fantastični, gluma top topova.

I ima zbilja zanimljivih scena; prva epizoda:

ona scena kada u kotlu kuhaju mornara.... WTF?

Moram reći da nisam sada neki fan koji voli taj setting i japan pa da mi je zato odlično, ali ovo je must watch!

Uz to igrat Ghost of Tsushima, čekat Ghost of Yōtei i doživljaj je potpun

doktor1 Uz to igrat Ghost of Tsushima

Znači doktore, toliko dosadna serija? 🙁

Epizoda i pol American Primevela i zasad je stvarno dobro i prokleto brutalno / nasilno. Ona scena skalpiranja me ostavila razjapljenih usta kao rijetko što dosad.

Brzo ću ovo riješit, baš vuče na gledanje i kvalitetno je.