Nisam planiral odmah to riješit, al moral sam pogledat preostale 4 epizode Squid Gamea u šusu. Nisam mogo ugasit.
Stvarno ne kužim negativna mišljenja za drugi dio sezone, meni su 4., 5. i 6. epizoda bile odlične. Igre brutalne, sa toliko twistova i šokantnih postupaka, prokleto napete i emotivne. Tko nije navijo "jedan-dva" u drugoj, žao mi ga je 😃.
Mogu donekle shvatit kritiku na likove, i meni je dojam da su oni u prvoj sezoni bili mrvu zanimljiviji. Nisu loši ovdje, dapače, samo mi možda na mišljenje utječe što su mi dvoje (šamanka i Thanos) išli baš žešće na kurac. Al je zato 001 faca i pol, nosi cijelu sezonu bez beda. Transić mi je primjer kako u seriju ubacit takvog lika, a da bude zanimljiv i da ne kolutaš očima na njegovu pojavu. Recruiter je isto jebački odradio svoj dio.
Mala zamjerka na predvidljivost, neke stvari su bile za očekivat i nije bilo teško pogodit što slijedi.
I mala zamjerka na zadnju epizodu jer je jednostavno previše naive i u međusobnom fightu i u cijelom napucavanju, al oke, mogu prijeći preko toga. Naravno, jebem im mater sa takvim cliffhangerom i čekanju od par mjeseci da vidimo kako će to završit.
Prva sezona mi je bila jako dobra, al nisam ni blizu poludjel za serijom i bil opčinjem njom ko pola svijeta. Druga mi je praktički u istom rangu kvalitete i u svakom slučaju sam baš jako zadovoljan ovom sezonom, osim donekle tom zadnjom epizodom.