Kaj je tu vama točno čudno? Prve 2 epizode toliko spore i dosadne da sam u više navrata skoro zaspao. Doslovno 0 akcije.

A kada sam vidio da je prva igra ona iz prve sezone i da očigledno nemaju ideja za nove igre još sam se više razočarao.

Iskreno dalje nemam volje ni gledati…

Tuhy krenul gledat sa malom skepsom. I eto, ja imam kompletno drukčije mišljenje o prve 2 epizode od Merlina

Okani se tuđih misljenja kad god mozes i slušaj sebe. Tako je meni (npr. igre) bezveze Horizon, novi GoW dosadan, AW2 sranje itd. Moj CNS tako kaze i ne zanima me sta misli ni Mojsije.

SQ2 gledam bez icijeg misljenja, gledao sam prvi dio, hocu i drugi.

Prve 2 epizode su filler & uvod preopširan gdje, ne da seru nego nadoseravaju. Moglo je sve stat u 1 ep ali treba nabiti epizoda. Npr koliko se likovi selfijaju dok istrazuju metro. Druga ep je jos gora. Meni dosadno jbg. Bice valjda od ep3 bolje kad krene igra. 🙃

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

doctorfreak "nula akcije" !!

Dovoljno si rekel samo s tim kaj ti ocekujes, a kaj smo mi kojima valja ocekivali.

Završio upravo svoj redovni božićni rewatch Firefly + Serenity i fascinantno je kolko i nakon oko 15 gledanja kompletnog sadržaja još uvijek svake sekunde je osmjeh na licu.

Nisam bio dovoljno uvjeren do sada, ali definitivno sada sa sigurnošću mogu reći da je Firefly najbolja serija ikad snimljena u povijesti.

Skroz je u redu da se netko s time ne slaže, ali to je moje relativno kompetentno i nagledano mišljenje.

Da je serija bila imalo lošija, svemir bi tolerirao da potraje duže.

• Uređivano

Nisam planiral odmah to riješit, al moral sam pogledat preostale 4 epizode Squid Gamea u šusu. Nisam mogo ugasit.

Stvarno ne kužim negativna mišljenja za drugi dio sezone, meni su 4., 5. i 6. epizoda bile odlične. Igre brutalne, sa toliko twistova i šokantnih postupaka, prokleto napete i emotivne. Tko nije navijo "jedan-dva" u drugoj, žao mi ga je 😃.

Mogu donekle shvatit kritiku na likove, i meni je dojam da su oni u prvoj sezoni bili mrvu zanimljiviji. Nisu loši ovdje, dapače, samo mi možda na mišljenje utječe što su mi dvoje (šamanka i Thanos) išli baš žešće na kurac. Al je zato 001 faca i pol, nosi cijelu sezonu bez beda. Transić mi je primjer kako u seriju ubacit takvog lika, a da bude zanimljiv i da ne kolutaš očima na njegovu pojavu. Recruiter je isto jebački odradio svoj dio.

Mala zamjerka na predvidljivost, neke stvari su bile za očekivat i nije bilo teško pogodit što slijedi.

I mala zamjerka na zadnju epizodu jer je jednostavno previše naive i u međusobnom fightu i u cijelom napucavanju, al oke, mogu prijeći preko toga. Naravno, jebem im mater sa takvim cliffhangerom i čekanju od par mjeseci da vidimo kako će to završit.

Prva sezona mi je bila jako dobra, al nisam ni blizu poludjel za serijom i bil opčinjem njom ko pola svijeta. Druga mi je praktički u istom rangu kvalitete i u svakom slučaju sam baš jako zadovoljan ovom sezonom, osim donekle tom zadnjom epizodom.

Person of Interest. Tko nije gledao, trebao bi.

Squid sezona 2 je bila odlična, iako je teško ponoviti onaj novitet iz sezone 1. Front Man je odradio vrhunski posao i kao glumac i kao lik. Enigma do samog kraja. Kad bude kraj. Teški cligfhanger, sreća da je treća sezona "ubrzo".

Squid Game sezona 2

Izlapio efekat originalnosti, dijalozi su mahom dugi i smarajuci, igre dobre al ih je malo, nekoliko nelogicnosti i patetike. Ocigledno upiranje kamere u osobu preokreta, nagao i nedorecen kraj. Kao da sam pogledaopola ili 2/3 sezone. Jedini dobar novi lik je usput i najmrži. Od 7 epizoda bar 3 su za preskocit.

Cudan mix, moze nekome odgovarati ali ja sam ocekivao vise. 6/10

SQ mini igra na guglu

Vrijeme za rewatch prve. 🤟

Jeben ovaj zadnji dio sa bakljom.

Po izgledu, casting za Abby i Dinu je top. Očekujem i da će uloge odradit jebeno.

5 dana kasnije
    • Uređivano

Ja sam na par epizoda SW Andora. Vidio sam već pozitivne komentare i sad kad gledam mogu reći i da su dobrim dijelom opravdani. Nije show poput Manadaloriana, ali je dobar na jedan ozbiljniji i realniji način, za što bi trebalo biti prostora.

• Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

Zero Nije show poput Manadaloriana

U prvih par epizoda nije, ali bit će sve bolje i bolje.

• Tzereen

•  
        •  
        •  
        •  
        •  
        •  

Slažem se da nije ko Mandalorian. Puno bolje je.

Stvarno dobra serija. Ne dobra star wars serija, već serija općenito.

• prayer

•  
        •  
        •  

Baš sam nedavno gledao i u globalu jako dobro napravljeno! Svaka epizoda ima malo priče iza svakog lika i u globalu ima dobar soundtrack, dobru animaciju i dobru priču. Mene je iznenadilo jer nisam znao što očekivati od svega.

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

Majku ti j…m kako razvaljuje trailer!

renda pitanje ako zna(š) kakav je timeline? nastavak na prekinutu seriju ili odvojeno nešto?

• renda

•  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

Skellington kolko sam ja cital snimili su kompletan reboot, Fiege ga je scrapal skroz i snimali su ponovno, ali navodno treca sezona "ne postoji" vise, nema veze s prve dvije, ima dosta svakakvih nagadjanja tak da tko zna kaj je istina.

• Brijac

•  
            •  
            •  
            •  

Ja sam čitao da Nelsona (mislim i ove plavuše) neće biti, ali eto vidim ga u traileru.

4 dana kasnije