Već sam došao do 6. epizode 4. sezone tako da sad malo veći osvrt ide. Jedinu veliku grešku koju ja vidim kod ove serije je premalo epizoda. Ja sam sad na 30 od 56, ali po meni ova serija bi bez problema mogla imati 100+ epizoda jer ima toliko događanja i toliko zanimljivih situacija, a nažalost neke moraju ubrzati, a neke se ni ne dogode.
Što se tiče radnje, Adebisi se totalno oporavio nakon što se smirio na kraju 2. sezone. Što sve dalje ide radnja, on je sve luđi i ima sve veću žeđ za moći. Pancamo i Morales svakog časa trebaju očekivati da će ih izdati. Adebisi je pametan, došao je i ovaj pokvareni lik za šefa Emerald Citya i realno crnci više manje vladaju tamo i ne može im nitko ništa. Osim Saida. Ne znam zašto, ali mislim da će se on jedini suprotstaviti Adebisiju i da će biti raznih sranja. Said je sad u 4. sezoni napokon shvatio što je i što želi nakon što se malo tražio u 2. i 3. sezoni. Opet mi je najdraži lik uz Adebisija, Beechera i O'Rileya.
O'Riley po starom, on je takvo smrdljivo đubre, ali vidiš mu da je duboko u sebi dobra osoba i jednostavno ga moraš voljeti. Ali ima velikih problema sad. Em ga je Gloria totalno odjebala, em je dobio ravnopravnog protivnika u vidu Stanislofskog. Rus je zajeban i bit će tu još mnogo podjebavanja između njih dvoje.
Beecher će sad sigurno otići u totalni rage mod kad je vidio što mu je Schillinger napravio, a Beecher mu je samo pomogao. Schillinger sve više i više dokazuje kakvo je prokleto govno i sve više i više želim da crkne okrutnom smrću.
Keller je zajeban tip, taj njegov odnos s Beecherom se stalno mijenja i iskreno ne znam kako će se završiti. Imam dojam da će on još mnogo sranja napraviti.
Mobay je dobar lik, ali po meni bi bio bolji da je neka Adebisijeva desna ruka, još luđi od njega, mislim da bi u toj ulozi bio bolji, makar je i na ovoj undercover misiji zašao na mračnu stranu. Cyril mi je isto super, braća su stvarno genijalna, Cyril ti priraste srcu tako bespomoćan, iskren i bedast. Pancamo i Morales su mi možda mrvicu premlaki, trebaju malo smiriti Adebisija, za njihovo dobro. Supreme Allah ima predobro ime, pretpostavljam da će i on biti važna karika. Alvarez i dalje u bijegu, očekujem da ga uskoro ulove i da napokon postane faca u zatvoru, nakon što je propustio toliko prilika za tim.
Bacam se dalje na gledanje.