Meni je prva epizoda bila i najgora.
TV serije (općenito)
- Uređivano
jeedah Takoder bih preporucio njemacku seriju Dark koja zna bit mindfuck i ima par twistova, isto ima znaimljivu radnju vezanu za putovanje vremenom.
Čudo od serije.
@Miro mi već par mjeseci cvili da gledam, ja kategorički odbijal, jer, ono, švabi i švabski jezik, jel, baš mi odbojno uvijek bilo, makar sam ko klinac išo na natjecanja, lol.
Skrušeno priznajem da sam bil ignorantna budala i ovo je jebeni vrh.
Predzadnja epizoda na rasporedu, druga sezona spremna na hardu.
Nikakva akcija il što već, sve se gradi na napetosti, misterioznosti i trileru na najjače, likovi uvjerljivi i odlično prikazani, priča vrh (makar je još dost toga nejasno...).
Uzmite Netflix samo radi ovog, neće vam bit žao m
Trenutačno pratim Gomoru i ne znam zasto nisam prije poceo gledati. Preporuka svima koji vole takav stil serije, pogotovo ako dolazite s Peaky Blindersa kao ja.
počeo sam gledati Killing Eve i navuko sam se.
- Uređivano
- Uređivano
Uz Dark i Kingdom top što sam pratil unazad godinu dana.
Baš jebački čekam ovu sezonu.
Edit: oke, zaboravil i Punishera i Daredevila
Isuse the boys!!! znači mislio sam da je neko sranje onda sam pogledao seriju i reko wtf amazing
I mean serija fakat Razvaljuje šupak
Nisam siguran je li bolje ovde ili u RDR2 temu, ali znam da moram stavit. Vrh.
Krenula i zadnja sezona 13 Reasons Why. Baš me zanima koliko će ukenjat i tu zadnju sezonu.
- Uređivano
Nakon što sam dovršio ponovno gledanje prve tri sezone Expansea, napokon sam riješio i četvrtu. Ovo je fenomenalna serija. Ovako se radi SF. Vidi se ogromna razlika u pristupu kod Amazona u usporedbi s SyFyjem i forsiranjem kraćih scena zbog reklama. Svaki fan SF-a dužan je sam sebi pogledati ovo.
- Uređivano
Godless - tribalo je par epizoda da me uvati, ali sasvim solidna vestern serija. U nekim epizodama spori tempo funkcionira bolje nego u drugima, Akcija uglavnom dobro snimljena. Dosta lipih prizora krajolika, popraćeno stvarno lipom muzičkom podlogom. Kraj meni predivno odrađen.
Serija Evil 2019 tko voli hororce topla preporuka. Ne sjecam se kada sam tako uzivao, pogledao cijelu sezonu u jednom danu.
Odlicna gluma, napetost, slika sve.
9/10 skoro pa savršenstvo...ako netko ima kaj slično neka napiše...
Gleda se britanska horor-komedija Inside No. 9. Odlična serija, konzistentno kvalitetna, kao da je netko Black Mirror smjestio u Twilight Zone format, oduzeo mu futurizam i umjesto toga ubacio horor-triler scenarije sa puno humora. Jako, jako dobro.
Constantine
Nije loša serija ( ne mislim na animiranu seriju ). Štete što nije nastavljeno snimanje druge sezone.
U subotu dolazi treća sezona za mene najbolje serije zadnjih nekoliko godina, pa i šire.
Ne volim njemački jezik inače, ali ova serije jednostavno razvaljuje sve. Baš sve.