someone Trenutačno pratim Gomoru i ne znam zasto nisam prije poceo gledati. Preporuka svima koji vole takav stil serije, pogotovo ako dolazite s Peaky Blindersa kao ja.
jeedah Tuhy Druga ti je isto dobra ima dosta twistova. Ja se isto to nisam mogao natjerat gledat. Imao sam ju na listi i nikako, a na kraju je ispala skroz drukcija nego sta sam ocekivao.
Tuhy Uz Dark i Kingdom top što sam pratil unazad godinu dana. Baš jebački čekam ovu sezonu. Edit: oke, zaboravil i Punishera i Daredevila 🙂
fensisuperstar Isuse the boys!!! znači mislio sam da je neko sranje onda sam pogledao seriju i reko wtf amazing I mean serija fakat Razvaljuje šupak
ThaUrban Brijac Ja ću pričekat da završi, pa pogledat sve 4 u komadu ili možda nastavim gdje sam stao, znači početak 3. sezone
Fico Nakon što sam dovršio ponovno gledanje prve tri sezone Expansea, napokon sam riješio i četvrtu. Ovo je fenomenalna serija. Ovako se radi SF. Vidi se ogromna razlika u pristupu kod Amazona u usporedbi s SyFyjem i forsiranjem kraćih scena zbog reklama. Svaki fan SF-a dužan je sam sebi pogledati ovo.
Shooter Godless - tribalo je par epizoda da me uvati, ali sasvim solidna vestern serija. U nekim epizodama spori tempo funkcionira bolje nego u drugima, Akcija uglavnom dobro snimljena. Dosta lipih prizora krajolika, popraćeno stvarno lipom muzičkom podlogom. Kraj meni predivno odrađen.
doctorfreak Serija Evil 2019 tko voli hororce topla preporuka. Ne sjecam se kada sam tako uzivao, pogledao cijelu sezonu u jednom danu. Odlicna gluma, napetost, slika sve. 9/10 skoro pa savršenstvo...ako netko ima kaj slično neka napiše...
krpa Gleda se britanska horor-komedija Inside No. 9. Odlična serija, konzistentno kvalitetna, kao da je netko Black Mirror smjestio u Twilight Zone format, oduzeo mu futurizam i umjesto toga ubacio horor-triler scenarije sa puno humora. Jako, jako dobro.
PS2MASTER Constantine Nije loša serija ( ne mislim na animiranu seriju ). Štete što nije nastavljeno snimanje druge sezone.
Flipper U subotu dolazi treća sezona za mene najbolje serije zadnjih nekoliko godina, pa i šire. Ne volim njemački jezik inače, ali ova serije jednostavno razvaljuje sve. Baš sve.
krpa Vidiš, meni je solidna, dovoljno komplicirana da treba razmišljati ali isto tako prokleto monotona. Nijemci kao da ne poznaju više od dvije emocije. 😃