Izgleda oke, trailer te odmah osvoji.

Nisam fan visokobudžetnih komedija. Žao mi je novaca koji su se mogli potrošiti na nešto konkretnije.
No, budući da u zadnje dvije godine nije baš neki izbor serija, pogledat će se.

Pogledao treću sezonu Jessice Jones. S obzirom da sam drugu preskočio, neke stvari sam propustio, ali treća sezona je prilično dobra. Sviđa mi se prizemniji pristup, veći naglasak psihološki triler i dramu te većinom fokus radnje na hvatanje ubojice koji nema neke posebne sposobnosti. Malo je na kraju razvučeno, ali sveukupno je dobro izvedeno. JJ je još uvijek najveća pijanica i najbolje jok stoje poderane rifle (dat ass) od svih superjunakinja, eto.

A sad na zadnju sezonu Better Call Saul. BB vibra ftw.

Dovršija Westworld treću sezonu. Ovo sad više liči na Person Of Interest nego Westworld, ali uglavnom mi se sviđa. Produkcija je još i bolja nego prije i ovo je u jednu ruku možda i najzabavnija sezona dosad, iako je prva i dalje najkvalitetnija.

Evo pogledao jučer zadnju epizodu The Leftovers.
Ni sam ne znam šta bih rekao. Mješaju mi se ocjene u glavi. Definitivno te serija zaokupi i stvarno je zanimljiva. Pa u svakoj epizodu imaš po 5 plot tvistova tako da do zadnje epizode nisam kužio pol stvari. Najgore mi je što i kad sam pogledao zadnju epizodu još uvijek ne kužim pol stvari.
Moram pogledat neko dobro objašnjenje il ću poludit.
Uglavnom, nije mi žao što sam je pogledao (hvala na preporukama ovdje) ali pod dojmom sam da su ispravljene neke stvari, tj. da je po mom bilo bi još bolje. 🙂

Gledam ovih tjedan dva Altered Carbon. Jos su mi dvije epizode ostale super mi je serija. Lijepo je vidjet da ima dobrih SF izbora. Zanimljiv koncept, svijet isto je radeno po knjizi vidim. Ima dosta i akcije i nasilja, ali ima zanimljivu radnju i likovi su dobri. Prva sezona mi je mozda bolja jer se koprcaju po tom svijetu u malo vise smjerova, ali i druga je dobra. Onaj lik sta glumi Bancrofta znao sam da mi je poznat glumio je u prvom Resident Evilu.

Takoder bih preporucio njemacku seriju Dark koja zna bit mindfuck i ima par twistova, isto ima znaimljivu radnju vezanu za putovanje vremenom. Govore da je to njemacki Stranger Things iako meni sa svojom slozenoscu vise slici na neki Westworld. I ima puno mracniju radnju preporuka.

11 dana kasnije

Nakon BCS krenuo sa zadnjom sezonom Westworlda. Nakon 2 epizode baš i nisam zadovoljan. Sva sreća pa u ovoj sezoni ima 8 epozoda tako da i ne bi trebao biti problem ispratiti i ovu. Baš se osjeti kako gubi momentum sve više, ali to sam rekao i već nakon prve. Možda me i iznenadi, ali ne polažem velike nade u to.

Meni je prva epizoda bila i najgora.

jeedah Takoder bih preporucio njemacku seriju Dark koja zna bit mindfuck i ima par twistova, isto ima znaimljivu radnju vezanu za putovanje vremenom.

Čudo od serije.
    @Miro mi već par mjeseci cvili da gledam, ja kategorički odbijal, jer, ono, švabi i švabski jezik, jel, baš mi odbojno uvijek bilo, makar sam ko klinac išo na natjecanja, lol.

Skrušeno priznajem da sam bil ignorantna budala i ovo je jebeni vrh.
    Predzadnja epizoda na rasporedu, druga sezona spremna na hardu.
    Nikakva akcija il što već, sve se gradi na napetosti, misterioznosti i trileru na najjače, likovi uvjerljivi i odlično prikazani, priča vrh (makar je još dost toga nejasno...).

Uzmite Netflix samo radi ovog, neće vam bit žao m

Trenutačno pratim Gomoru i ne znam zasto nisam prije poceo gledati. Preporuka svima koji vole takav stil serije, pogotovo ako dolazite s Peaky Blindersa kao ja.

Tuhy Druga ti je isto dobra ima dosta twistova. Ja se isto to nisam mogao natjerat gledat. Imao sam ju na listi i nikako, a na kraju je ispala skroz drukcija nego sta sam ocekivao.

Official poster za drugu sezonu.

Kakvi isusi 😃😃

Uz Dark i Kingdom top što sam pratil unazad godinu dana.

Baš jebački čekam ovu sezonu.

Edit: oke, zaboravil i Punishera i Daredevila 🙂

Isuse the boys!!! znači mislio sam da je neko sranje onda sam pogledao seriju i reko wtf amazing
        I mean serija fakat Razvaljuje šupak

6 dana kasnije

Nisam siguran je li bolje ovde ili u RDR2 temu, ali znam da moram stavit. Vrh.

Krenula i zadnja sezona 13 Reasons Why. Baš me zanima koliko će ukenjat i tu zadnju sezonu.

Brijac Ja ću pričekat da završi, pa pogledat sve 4 u komadu ili možda nastavim gdje sam stao, znači početak 3. sezone