maximalni
Eto što se dogodi kada čovjek previše gleda The Walking Dead. Nauči cijeniti kvalitetu i vrijeme. 🤷♂️ 😆 Mayanse sam izdržao do polovice sezone i onda odlučio samo pustiti seriju. Obožavam Sons of Anarchy. Ovo nije Sons of Anarchy...
Better Call Saul me čeka zadnja epizoda, čitava sezona je bila rame uz rame s najboljim trenucima Breaking Bada. Gilligan i Gould su usavršili pisanje likova i stvorili ansambl najživljih karaktera ikad viđenih na TV ekranima. Kada serija završi, pričat će se o njoj kao jednoj od najvećih ikada. Možda to neće biti odmah, ali kroz pola desetljeća će doći na svoje, isto kao i The Wire (o kojem se još nisam raspisao...).
Nisam se osvrnuo na ZeroZeroZero otkad sam počeo gledati pa mi je drago da si spomenuo. Najbolja nova serija 2019. i dokaz koliko su Sollima i Saviano dobar par. Nadam se drugoj sezoni, no čak i da je ne bude, funkcionira kao vrhunska mini-serija. Topla preporuka svima koji žele ono što je Narcos: Mexico trebao biti.
I Am Not Okay With This je meni jako dobro sjeo, iako ne kao The End of The Fucking World koji me zabavio prvom sezonom i onda u potpunosti oduševio drugom. T.E.O.T.F.W. je predivan miks komedije i drame prepun uvrnutosti koja uspijeva prenijeti zrelu poruku. Nadam se da I.A.N.O.W.T. ide u istom smjeru, pogotovo nakon finala.