maximalni @Tzereen @Skellington Tenks na 1883. Nisam uopće znao za seriju. Inače, Yellowstone se prati od kad je krenuo.
k whattttt taylor sheridan ima novu seriju i smještena je u 19. stoljeće?? kakav dan braćo mila!! wow!! mislia sam da je božić završia LMAO
maximalni A Mayor of Kingstown? Gleda(o) netko? Al eto, tri epizode 1883 i Boba Fett. Taman za danas.
k maximalni A Mayor of Kingstown? znam samo da je i to sheridan i da su s njim i jeremy renner i coach taylor!! (kyle chandler lol). s obzirom da ne gledam više trailere (za ništa), sudeći po sinopsisu i svim uključenima u projekt, definitivno izgleda ka nešto šta bi mi stari gleda s guštom lol
Tzereen buz pa upravo to! I sad zamisli kad voliš serije, filmove, igre, Sljeme i sex. Pa kak da sve stignem? KAK? A moram i radit...
Fico blade Jel treba gledat Yellowstone da bi se gledao taj 1883 ili kako? Ne treba. Sve što trebaš znati je da i jedna i druga serija prate obitelj Dutton. Yellowstone u 21. stoljeću, a 1883. u, logično, 19. stoljeću.
Tzereen Torgue možemo otvorit posebnu temu s najboljim lokacijama i pozama za seks. Ali ne morate brinut za moj seksualni život, hvala. Ja i moj smoki smo čist fajn.
Miro JoelDrake A cekan sto ce javiti ako je uspiju popraviti onda definitivno moran traziti drugi tv jer ovaj nece dugo. Sve su nade da se nemoze popraviti pa da dobijen drugi