Odustao od Daredevila dobra serija, al me jednostavno ne zanima vise. Gledam GoT na HBO on demand idem izrokat sve odpocetka taman do nove sezone. Ovo mi je trece gledanje i sad imam jos vise simpatija i postovanja prema Ned Starku. Tyrion i Arya su mi isto dragi, Jon Snow mi je postao legendaran. Kad sam prvi put gledao seriju me nije interesirao previse njegov story arc, tek negdje od cetvrte sezone mi je postao zanimljiv i nakon odlicne seste sam ga zavolio. Kad je like a boss ustao iz mrtvih, okupio kog je mogao, zaprljao ruke i isao se klat sa svojim ljudima u jednoj od najludih bitaka na TVu i uz pomoc sestrice izbacio Boltone iz Winterfella. Likova ima stvarno svakakvih od male nakaze Joffreya , kurvetine Cersei koja me podsjeca na jednu arogantnu p.icketinu od zene iz mog zivota (al moram priznat da mi je nakon zadnje epizode postala zakon i drago mi je da je pobila svih u septi i onu smrdljivu Margaery koja mi je bila jednako iritantna, Ramsay Boltona - od tog covjeka mi se ledi krv u zilama stvarno je jedan od najgroznijih likova kojeg sam susreo na TVu, lik je prava sadisticka zivotinja. Barristan je isto zakon, Jorah Mormont kralj frend zone takoder, i ima ih jos koliko hoces moglo bi se do jutra pricat.
Uglavnom sad kad gledam ispocetka mi je sve to puno zanimljivije i bolje.
Najvece pohvale Martinu koji je Alfa i Omega cijelog serijala, a onda Benioffu, Weissu i ostaloj ekipi na HBO. Svi su redom odlican posao napravili. Stvarno vrhunska produkcija,predivna scenografija od Sjevera pa do Dubrovnika, scene bitke, glumci i pisanje sve je na vrhunskoj razini. I kako je Fico rekao sve djeluje kao neka sahovska ploca sa pijunima. Svako kraljevstvo, svaki kralj ili osoba od neke vaznosti imaju neke interese. Bitke se vode postepeno, donoso se odluke sa posljedicama za kraljevstvo. Svatko ima svoju perspektivu, netko zivi pa u drugom trenu umre i svijet ide dalje, rat ide dalje. Sada Danny, Jon (iako je vec prosao dosta bitki) i ostala ekipa ima svoj legendarni rat pred sobom. Kao sta su Ned, Robert i ostatak ekipe imali sukob sa Mad Kingom o kojem se stalno prica, sada oni imaju svoj i dolazi najveca bitka ikad.
PS serem se na Vikinge. U drustvu sam di se Vikinzi preferiraju (I di je GoT dosadan) pa eto mozda i je dobra serija, al jednostavno mi je bezveze nakon GoT. Nikako mi ne lezi odustao sam nakon druge sezone.