Fico blade Jel treba gledat Yellowstone da bi se gledao taj 1883 ili kako? Ne treba. Sve što trebaš znati je da i jedna i druga serija prate obitelj Dutton. Yellowstone u 21. stoljeću, a 1883. u, logično, 19. stoljeću.
Tzereen buz pa upravo to! I sad zamisli kad voliš serije, filmove, igre, Sljeme i sex. Pa kak da sve stignem? KAK? A moram i radit...
k maximalni A Mayor of Kingstown? znam samo da je i to sheridan i da su s njim i jeremy renner i coach taylor!! (kyle chandler lol). s obzirom da ne gledam više trailere (za ništa), sudeći po sinopsisu i svim uključenima u projekt, definitivno izgleda ka nešto šta bi mi stari gleda s guštom lol
Tzereen Torgue možemo otvorit posebnu temu s najboljim lokacijama i pozama za seks. Ali ne morate brinut za moj seksualni život, hvala. Ja i moj smoki smo čist fajn.
Miro JoelDrake A cekan sto ce javiti ako je uspiju popraviti onda definitivno moran traziti drugi tv jer ovaj nece dugo. Sve su nade da se nemoze popraviti pa da dobijen drugi
Tzereen Miro Miro majstore, ajd pikni OLED!! Znam da nećeš Sonyjev. Ali uzmi bar Philips, ako već ne LG!
JoelDrake Miro Ne vjerujem koji si baksuz da ti se sad pokvario TV, da te poznam osobno kada vidim koliko želiš OLED, ja bi ti dostavio novi OLED a novce kad daš haha, ovako te ne znam osobno pa ne bih riskirao 🤣🤣
Miro Tzereen A sad si sve zasra, Philips se preporuca neprijatelju ili nekome ko gleda samo televiziju, ako kupujem Philips onda kupujen aparat za sisanje. JoelDrake Ma ja san lopina, odma bi pobiga van drzave a ti novce nebi vidija nikad🤣