TV serije (općenito)
maverick suportam ovo
UPDATE (!!):
prva epizoda "totdy" mi je doslovno 8-9/10 (high entertainment za mene lol); druga epizoda "totdy" je 2-3/10. nevjerojatno nešto. postoji scena u drugoj epizodi u kojoj jedan od likova izgovori nešto, ja odem napunit čašu vode, vratim se, a njih dvoje se još gledaju; ja napravim veliki gutljaj, onda druga strana progovori. it's insane, jerry!! (i cila epizoda je na španjolskom btw.) da se razumimo: ne smeta mi šta je druga ep spora (serija je općenito glacijalno spora), nego šta je loša.
pogledat ću treću epizodu prije spavanja.
P.S.
a sad ću pogledat četvrtu epizodu "the north water"-a. i dalje čekam da se ostvari ono tvoje proročanstvo, i da mi serija padne (vjerojatno će se to dogodit upravo u ovoj epizodi koju se spremam pogledat, ha? . . . jer ovo dosad je vrh (pogotovo treća ep))
Valjaju li novi Narcosi?
Da, dobra sezona. Dojma sam da joj malo fali napetosti, ali to bih rekao za cijelu Narcos: Mexico seriju. Doduše, ne važi za svaku epizodu.
U svakom slučaju, i dalje Narcosi ostaju zarazna i intrigantna serija širokog opsega. Pogledaj.
- Uređivano
Briljantan cast, fenomenalna šminka i nevjerojatna atmosfera devedesetih. Jedva čekam ovo, sjećam se cijele sapunice.
Najbitniji trailer ove godine.
Gledam cowboy bebop,
jebote koliko je ovo loše
Jebeno, znaci da je dobra
CB je jebenica, dovoljno unikatan i netipičan da se može preporučiti i onima koji ne vole anime, lol. Koliko sam vidio za igranu Netflixovu seriju, zapravo i nije toliko loša, dosta se drži predloška i išli su nadopuniti neke dijelove koji su malo nedorečeni u animeu. Baš ću pogledati nekom prilikom.
Dvije epizode Dexter: New Blood, sasvim dobre!
renda ne anime, netflix serija. anime je top, netflix serija je fakat loša
Počeo Hellbound, odgledao 3 epizode. Solidna serija, atmosferična i mračnija nego sam očekivao. Serija ima gotovo apokaliptični ugođaj koji mi odgovara.
Također, želim malo dat šansu lokalcima, pa sam započeo i Senke nad Balkanom. Zasad drži pažnju, ima Peaky Blinders vibru što se scenografije tiče, ali je žanrovski donekle različita. Miješaju se politika, povijest i policijska istraga. Serija puca visoko i sa namjerom probijanja na šire tržište, takav dojam sam stekao s podužom pilot epizodom. Malo mi je forsirano kako su predstavljeni poneki likovi, npr. dama koja je token femme fatale ili detektiv oronuli pijanac, baš tipično stereotipiziranje. Suptilnost je vrlina a serija je zasad nema baš, no ruku na srce, stvarno je opsežna po pitanju broja različitih karaktera i stranaka kojima se bavi pa nije još bilo mjesta za nijansiranje. Baš me zanima kako će ići dalje.
fensisuperstar znam na kaj si mislil, nisam fan animea pa ne budem trazil dlaku u jajetu, a fanovi i cvile ko i obicno
renda nema to veze sa time. već gluma, kako se bore i te stvari izgleda kao mali klinci kad se tuku.
fensisuperstar ne anime, netflix serija. anime je top, netflix serija je fakat loša
Meni je i jedno i drugo odlično. Nisam išao s nekim predrasudama kako mora biti i super mi je.
weky Tebi je i fortnite odličan. Tvoji ukusi su sjebani s vremena na vrijeme jebiga.