Brijac Gledao itko ovu League of Legends seriju? Valja li išta, vidim da je ocjena na imdb u nebesima.

Evo da i ja uskočim. O LoL-u samo znam da ga igraju toksični Rusi. Nikad zaigrao, ne znam o čemu se radi, ne znam ništa. Serije je fenomenalna. Predivno animirana, kvalitetno napisana i odlično odglumljena. Obavezno štivo svima.

krpa

UPDATE (!!):

prva epizoda "totdy" mi je doslovno 8-9/10 (high entertainment za mene lol); druga epizoda "totdy" je 2-3/10. nevjerojatno nešto. postoji scena u drugoj epizodi u kojoj jedan od likova izgovori nešto, ja odem napunit čašu vode, vratim se, a njih dvoje se još gledaju; ja napravim veliki gutljaj, onda druga strana progovori. it's insane, jerry!! (i cila epizoda je na španjolskom btw.) da se razumimo: ne smeta mi šta je druga ep spora (serija je općenito glacijalno spora), nego šta je loša.

pogledat ću treću epizodu prije spavanja.

P.S.

a sad ću pogledat četvrtu epizodu "the north water"-a. i dalje čekam da se ostvari ono tvoje proročanstvo, i da mi serija padne (vjerojatno će se to dogodit upravo u ovoj epizodi koju se spremam pogledat, ha? . . . jer ovo dosad je vrh (pogotovo treća ep))

Valjaju li novi Narcosi?

Da, dobra sezona. Dojma sam da joj malo fali napetosti, ali to bih rekao za cijelu Narcos: Mexico seriju. Doduše, ne važi za svaku epizodu.
    U svakom slučaju, i dalje Narcosi ostaju zarazna i intrigantna serija širokog opsega. Pogledaj. 🙂

Briljantan cast, fenomenalna šminka i nevjerojatna atmosfera devedesetih. Jedva čekam ovo, sjećam se cijele sapunice.

CB je jebenica, dovoljno unikatan i netipičan da se može preporučiti i onima koji ne vole anime, lol. Koliko sam vidio za igranu Netflixovu seriju, zapravo i nije toliko loša, dosta se drži predloška i išli su nadopuniti neke dijelove koji su malo nedorečeni u animeu. Baš ću pogledati nekom prilikom.

Dvije epizode Dexter: New Blood, sasvim dobre!

Počeo Hellbound, odgledao 3 epizode. Solidna serija, atmosferična i mračnija nego sam očekivao. Serija ima gotovo apokaliptični ugođaj koji mi odgovara.

Također, želim malo dat šansu lokalcima, pa sam započeo i Senke nad Balkanom. Zasad drži pažnju, ima Peaky Blinders vibru što se scenografije tiče, ali je žanrovski donekle različita. Miješaju se politika, povijest i policijska istraga. Serija puca visoko i sa namjerom probijanja na šire tržište, takav dojam sam stekao s podužom pilot epizodom. Malo mi je forsirano kako su predstavljeni poneki likovi, npr. dama koja je token femme fatale ili detektiv oronuli pijanac, baš tipično stereotipiziranje. Suptilnost je vrlina a serija je zasad nema baš, no ruku na srce, stvarno je opsežna po pitanju broja različitih karaktera i stranaka kojima se bavi pa nije još bilo mjesta za nijansiranje. Baš me zanima kako će ići dalje.

renda nema to veze sa time. već gluma, kako se bore i te stvari izgleda kao mali klinci kad se tuku.

fensisuperstar ne anime, netflix serija. anime je top, netflix serija je fakat loša

Meni je i jedno i drugo odlično. Nisam išao s nekim predrasudama kako mora biti i super mi je.