foggy Planiram, ali evo Netflix je mutav jer naravno izbaci sam prvu sezonu i sad ja pošten građanin moram tražit taj Mugen Train po bespućima interneta.

Nakon dugo vremena su me ponovno primili korejski filmovi i serije i ne mogu vjerovati koliko mi je bez problema pravdati piratstvo kada vidim koliko se toga zaključava iza regionalizacije... Pa ova zemlja ima ovu sezonu, pa ova zemlja ima neku drugu sezonu. Onda ne možeš ni posuditi s Amazona jer ne podržavaju tvoju regiju. Pa ovo, pa ono... Jako me smeta ta nedostupnost.

Ni meni My Name nije za više od 8/10. Dobra serija, konzistentno zabavna, ali sveukupno nema učinak kao i najbolji korejski trileri. Tu negdje su mi i D.P. i Squid Game, iako mi je potonja vjerojatno najdraža od skupine nedavno izašlih.

Sada se čekaju Hellbound i Dr. Brain. 🙂

E da, odgledao u međuvremenu nešto serija. Irski Kin je nešto a la Gangs of London ali bez one adrenalinske akcije. Nažalost, nije to jedini aspekt u kojem nazaduje serija. Prva sezona se završava na vrlo, vrlo nelogičan, nimalo dojmljiv način. Pisanje je koju razinu ispod standarda na kojeg sam navikao kod serija. Šteta.

Također, Narcos: Mexico treća sezona. Tipično lako gledljivo, imerzivno za ovaj serijal. Pomalo već ustajale fore s voiceoverom koji daje očite natuknice, ali ajde, to se lako prihvati. Serija nema baš puno trenutaka gdje se rasplamsa i oduševi vas, već lagano cruisa kroz radnju, ostavljajući pozitivan dojam, no ne onako pamtljiv kao što je to znao učiniti kolumbijski Narcos, ili čak Mexico s prijašnjim sezonama. Uglavnom solidna sezona.

danko-b kakav je sweet home ak je ko gledao?

Kako @Tzereen kaže, loš CGI jako, ali po običaju meni super likove razrade i prikažu, pa na kraju rekao bih onak, solidan za pogledati ako voliš takvu tematiku (neki virus i supernatural shit). Slabiji od svega što smo naveli danas.

Fico Nakon dugo vremena su me ponovno primili korejski filmovi i serije i ne mogu vjerovati koliko mi je bez problema pravdati piratstvo kada vidim koliko se toga zaključava iza regionalizacije... Pa ova zemlja ima ovu sezonu, pa ova zemlja ima neku drugu sezonu. Onda ne možeš ni posuditi s Amazona jer ne podržavaju tvoju regiju. Pa ovo, pa ono... Jako me smeta ta nedostupnost.

Apsolutno, na 3 servisa onak moraš da sve pohvataš od nekih serija. Mislim stvarno da se to izvodi i dalje, kao da smo PAL/NTSC opet pa ne smije gledat nešto što drugi smiju. Užas.

Kikiller Ja krenuo ovo: https://www.imdb.com/title/tt10850932/?ref_=nv_sr_srsg_0
    Odustao na brzinu.
    Ne mogu ja podnijet da mi pričaju u istoj sceni po 5 min. To je meni sapunica.
    Doviđenja, idemo dalje.

Crash Landing on You je odličan, ali nemoj pomišljat dijelit mišljenje dok ne dođeš do pola, jer kao u svim njihovim sapunicama, tek prime nakon 4-6 epizda, i jaaaaako su spore. Nije mi meni u rangu ocjena koje ima, ali na kraju mi je bio jako dobar (opet, likovi, razrada likova...). Sve sapunice su takve, scene su duge i emotivne, pičkaste i svakakve 😃 Ja sam odlučio da to volim, jer toliko mi dobro razrade odnos glavnih likova da mi uopće ne smeta što u 2.ep znaš kak će sve završit, jednostavno uživam u tim sitnicama među njima.

Tko želi azijskog contenta, a ne smeta mu piratstvo i želi širok spektar sadržaja, Avistaz je rješenje. Trenutno je zatvoren za registraciju, ali imam invites za slanje pa javite ako je tko zainteresiran. 🙂

foggy jučer sam jeo, iz pizzerije 100m od mene, za 35kn. Ne sjećam se kad sam tako jeftinu jeo.
      Danas sam živ tako da valjda i valja. 😅

JoelDrake ovo je bilo za očekivati, treba iskoristiti kravu muzaru kad se stekne takva popularnost.

Je, znalo se i po zavrsetku, a brojke su dodatni poticaj. Bit ce dosta tesko napravit nest kao u prvoj, ali eto, vidjet cemo.

U fazi kad PlayStation 5 gledam prijekornim pogledom, imam vremena za gledanje serija (između ostalog), šta je . . . WOW!!

. . . pa ću tako spomenit seriju koju dosad nije niko spomenia: "THE NORTH WATER". Odlična je. Barem prve dvije epizode koje sam pogleda jutros od 3 do 5. lol

Osjećao sam se loše nakon njih. Kompliment btw!! BBC produkcija, prljavi likovi, gadovi, prljavi gadovi (Colin Farrell, Jack O’Connell . . .), kitolov, harpunjenje, rum, tekstura literarnog komada . . .

IZAZIVAM VAS.

k Jel Korejska?

Pogledao sam ja The North Water, mislim da sam i pisao o njoj gore. Dobra avanturistička triler-drama. Uspijeva uvući u priču od prve epizode i to konzistentno održava gotovo do kraja. Rasplet mi nije bio po volji i tu serija konačno opada, bez spoilanja ali pojednostavljeno je sve i suženo u nekoliko nezadovoljavajućih scena. Ipak, sveukupno je vrijedna gledanja. 🙂

krpa Pogledao sam ja The North Water, mislim da sam i pisao o njoj gore.

sorry!! inače uberem sve tvoje postove. uglavnom . . . da. pogledat ću s guštom ostatak. 🚬👌

k Uživaj.

🙂
            🙂
            1 / 2
            Kad je malo rezimiram kao cjelinu, nije toliko loše čak ni prema kraju, no stvarno mislim da se moglo, i trebalo, bolje. Al prije zadnje epizode sve su više-manje odlične.

Nego, spomenuo si i Refna gore. Jesi gledao njegovu mini-seriju Too Old to Die Young? Zapravo, je li itko ovdje gledao? Upravo se spremam početi i malo sam smanjio očekivanja kad sam pročitao da je dosta pretenciozna. Ali nije mi to uvijek nedostatak pa se nadam dobrim stvarima. 🙂

krpa Too Old to Die Young?

to već dulje vrime planiram pogledat. priča se da je serija pretenciozno i presporo refnovo artističko ejakuliranje, ali je i istovremeno stylish manijakalna cop serija. sve oko te serije me intrigira nemilice, a sama činjenica da s refnom imam love-hate odnos me seriji privlači još i više.

e, i kojimi se sviđa, pa ono . . . 😅

k
                Jako volim Refnove stvari od Drivea pa starije, jer ove novije filmove nisam gledao. Ali tu kažu da je negdje lagano krenuo s tom pretencioznošću i da je to kulminiralo s ovom mini serijom. Brutalnost me ne zabrinjava, na to sam navikao kroz azijske trilere, ali jako sam bio iznerviran s Lynchevim Returnom Twin Peaksa a ovo je bilo uspoređivano s tim u par navrata. Iskreno se nadam da se Refn nije toliko preseravao. 😂

krpa ali jako sam bio iznerviran s Lynchevim Returnom Twin Peaksa

neeee!!! twin peaks: the return je doslovno jedna od mojih najdražih stvari u 27 godina života!! lmao

znači skinit ću "totdy" i idem večerat i pokušat zaboravit ovaj dio u kojem sam te citira. 😅

k To si negdje i napisao ako se ne varam pa te malo bockam.

😂
                    😂
                    1 / 2
                    Ali da, vrlo brzo sam odustao od serije.

Možda obojica večeras bacimo početne dojmove za Too Young. Vuče i vuče na gledanje. Sad još malo na laptop pa se navečer kreće. 🙂