weky
Samo nazalost ovo ce biti neki dolumentarac koliko san ja skuzija

Stigla druga sezona Love, Death & Robots, ali nažalost samo 8 epizoda (prva je imala 18) koliko vidim 🙁

Brijac Samo 8?? WTF?

Al imamo i Castlevaniju 10 epizoda.

Da, ne znam je li slučaj da nisu imali ideja ili šta, ali baš s 18 na 8 mi je malo previše.

Traju li barem po pola sata? I ja bih radije da ih je više i da traju kraće jer obično promijene i stil animacije, setting i ostalo, ali što je, tu je.

Pogledao sam seriju Ted Lasso

10 epizoda po cca 30 min.

U jednom danu tj komadu, znači preko 5h gledanja 😅

Super light serija, lagana za gledanje i zanimljiva ako joj pristupite s light očekivanjima.

Radnja se vrti oko Teda, trenera američkog nogometa, koji iz USA dođe u Englesku, trenirati Premiership nogometni klub.

Čekirajte ako vas zanima nešto takvo....

Zero

Nope, dvije epizode su po 15 min, a sve ostale oko 10 min ili ispod.

Torla Pogledao sam seriju Ted Lasso

10 epizoda po cca 30 min.

U jednom danu tj komadu, znači preko 5h gledanja

Slučajno sam i ja pogledao seriju u Najkraćem Roku.

Bolestan lik. Odlična serija. Odlično skrojen humor. Velika preporuka.

ThaUrban jedna od rijetkih serija koju imam namjeru opet pogledati kada je dovoljno zaboravim. A bila mi je prošla ispod radara dok se emitirala, mislio sam da je neko generično smeće, ali je ispala prezabavna avantura

Brijac bolje 8 vrhunskih nego da forsaju pa da su dosadne, iako da su barem duze

Stiže He-man na Netflix. Sretan sam ko malo dijete.

renda

Ali nisu vrhunske. Nažalost slabije od prve sezone.

Budem videl, mozda meni budu 🙂

Odgledao pet od osam epizoda:
                Jupiter's Legacy i ne kužim niske ocjene. Baš je dobra serija i sviđa mi se konstantno miješanje vremenskih perioda, odnosno flashbackova. A sviđa mi se i ta "ljudskost" kod svih. Nešto kao kombinacija Invinciblea, Boysa i Watchmena.

A odgledao i pet od šest epizoda:
                The Nevers i također ne kužim niske ocjene. Znam da sad svi mrze Joss Whedona, ali zbog toga mrzit seriju mi je blesavo. Baš je fora ta kombinacija steampunka i xmena. Danas je ta zadnja izašla i jedva čekam.

Tzereen upiter's Legacy i ne kužim niske ocjene.

Zaspao nakon deset minuta prve epizode. Al prisilit ću se za drugi pokušaj. Lajkam Duhamela, samo zbog toga.

weky a gle, je sporo je. Pa ako očekuješ samo high action seriju, nije za tebe. Ali ovi društveni komentari i odnosi su mi (iako već viđeni) jako dobri.

Podsjeća me čak na The Good Place po pitanju dobra i zašto činimo dobro. Ima li smisla biti dobar, ako to bilo ne cijeni? Jesi li dobar da te se pohvali ili si dobar da budeš dobar neovisno o svemu.

The Serpent 9/10, vrhunska serija, drugačija, jako zanimljiva...
                    The Inocente 6/10, počelo top, kasnije malo meh, ali ok za pogledat

Evo, odgledao cijeli Jupiter's Legacy. I fakat mi je dobro sjeo. Nadam se da će biti i druga sezona.