TV serije (općenito)
Skellington Baš pogledao Squid Game
Jaooo, šta si mi to napravio??
Pogledao prvu epizodu. Treba ić spavat.
Danas završio Squid Game. Poznata južnokorejska surova brutalnost iz filmova preseljena u seriju. Baš mi je drago da se naveliko gleda i da je popularna općenito.
squid game pogledao, samo rijeci pohvale za seriju, meni ide u top 5 najdrazih.
Sada gledam Alice in borderland jel sam cuo da je slicna aquid gameu, uglavnom nije razocarala.
Upravo završio treću sezonu Case de Papel i ne vidim razloga da ju se pljuje.
Naravno, sapunjare, preseravanja sa agendama, nelogičnosti i gluposti u scenariju itekak ima, al niš više nego u prvoj il drugoj sezoni.
Likovi i dalje lajkabilni, dovoljno trenutaka u sezoni da ti razvuku osmijeh na licu / naježe dlake na rukama te i dalje onaj "samo još jednu" feeling nakon završetka i zasad im drage volje prelazim preko svih evidentnih mana.
Zadnja epizoda zgazila sve dosad.
- Uređivano
Gledam Squid Game, jučer završio 4.epizodu. Zasada odlična serija koja baš vuče na gledanje. Također, sviđa mi se metaforika serije i način koji je rađena, od grotesknih lokacija do praktički karikiranih pojednih likova.
Također, gledam zadnju sezonu Case de Papel no pogledao sam samo prvu epizodu jer čekam drugi dio zadnje sezone u 12.mjescu. Fenomenalna serija koja mi nije sjela na početku. Prvih par epizoda mi je bilo dosadno da sam čak napravio i pauzu jer nisam dalje želio gledati na nakon cca 4.-5.epizode kreće zabava i onda me zapravo osvojila. Mislim da su rekli da je ovo zadnja sezona i da neće biti novih tako da jedva čekam da vidim kakave će biti rasplet i kraj.
Pogleda drugu sezonu Casa de papel ,pitanje za one koji su sve pogledali .Jel se isplati dalje gledat ,jer bojim se da ovo iza sezone 2 je napravljeno samo da muze uspjesnost serije
Ko najfriškriji sa trećom sezonom, nastavi gledat.
Meni nije apsolutno ništa lošija od druge sezone (s time da je 1. najbolja)
"Dreams didn't make us kings, dragons did."
- Uređivano
Jel gleda ko What if?... Ova zadnja je bila nabijena akcijom.
Ja nakon Squid Gamea krenuo s Midnight Mass i Foundation.
Midnight Mass je baš intrigantan i atmosferičan i koliko vidim, opet s odlično okarakteriziranim (i odglumljenim) ulogama. A Foundation nije baš jako dobar, ali je nevjerojatno privlačan. Oduvijek sam bio sucker na prekrasne visokobudžetne sf-ove. Čak i ako je realno loš, ja ću uživati.
Midnight je najbolje Flanaganovo djelo dosad, ali ruku na srce, nisam baš njegov najveći fan. Ali ovdje je puno toga pogodio kako treba i baš mi je drago.
Pogledao The Rookie.
Čovjek s 45 godina okrene novu stranicu u životu i odluči postati policajac.
Ima boljih i lošijih trenutaka, ali generalno sam oduševljen.
Vrlo pitka serija.
Ima koga da je gledao Faudu ili Top Boy? Obje serije korektne, ali nekako neupečatljive. Top Boy osobito, dok mi Fauda dosta drži pažnju unatoč nekako meh akcijskim scenama. Srž ove serije je ipak u pregovaranjima i napetim situacijama izvan oružanih sukoba, bar sam takav dojam stekao kroz 1. sezonu. Top Boy je nazivan britanskom verzijom Žice što je automatski stvorilo previsoka očekivanja koje serija nije zadovoljila IMO.
Jeste gledali Boscha?
Nedavno pogledao, dobra serija.
Krpa jesi ti gledao?
Počelo sa teaserima, nadam se nekom full traileru uskoro
Da, serija je taman, meni je bas sjela.
Likovi su dobri, "normalni", ima i par poznatih lica )).
Nista pretesko, ali nema preseravanja.
Krpa, nije uopce toliko duga, pogotovo ako se zakacis.
Sezona ima 10 epizoda, epizoda traje 50ak min. Zadnja sezona ima 8 ep.
Ma kuzim te.
Ja ne skidam torrente, samo trazim preko ovih streaming servisa, pa nemam toliko toga sto me bas zanima.
Tako da mi ovo nije previse. )
Evo jos malo slika sa seta TLOU
Jučer odgledao Squid Game do kraja i mogu samo reći - kakva jebeno dobra serija!
Ja sam na zadnjoj epizodi Squid Gamea. Jako mi se svidjela serija, no ipak nije održala razinu koju je imala u prvim epizodama. Svejedno, nije to drastičan pad. Gluma se održala konstantno odličnom.
Najveća zamjerka od svih:
Nakon Squida valja pogledat Alice in Borderland - serija je bolesna na sličnu šemu.
Tko želi još jednu kvalitetnu novu korejsku seriju, D.P. je way to go.
A za par dana na Netflix dolazi i Your Name koja se čini kao poslastica za ljubitelje akcijskih krimi-trilera. Gleda se prvi dan.
Ne mogu, ja kad vidim DP, vizualiziram odma druge stvari...
Btw, fakat preporučam Midnight Mass. Završio neki dan i svaki dan bar malo razmišljam o seriji.
Počeo i ja Squid Game. Standardno bolesna korejska serija. Sviđa mi se.