Deadwalker ja sad u VR igram, pa kad to izađe (i deca mi daju vremena) moram opet u RTX 😃

I Portal je imao RTX "upgrade"… Optimizacija nula, gore od Quake RTX, a to sam uspio preći jednom dok stabilnost svega nije išla u 3pm,. skupa sa updateovima i patchevima

Kaiserus imao si loš fps u q2 rtx? Ja sam se malo igrao sa opcijama išlo u preko 100fps na GTX 3070.

7 mjeseci kasnije

White sands = snow = borealis 😁

17 dana kasnije

chono

Nek odgode za PS6, nextXbox.

Da doživimo skok i pričamo desetljećima kao za Half Life 2.

chono

A iskreno i zašto bi? Imaju bazu od sigurno 150M mjesečno aktivnih korisnika. Ta bi se igra prodavala na PC kao topli kruh ravno rame uz rame sa GTA

pravednik half life 2 je izasao 2004. godine… mozda to vrijedi za ostatak imdustrije, za Valve ne.

Izdali su Alyx samo za PC i samo za VR.

Source 2 je razvijan neovisno o konzolama, a njihove inovacije su opcenite

pravednik Grafički skok uvijek prati novu generaciju konzola. Nekad u smislu inovacija, nekad u novim pokretačima.

Trenutno to pravilo baš i ne vrijedi.

Poprilično veliki broj igara sad izlazi i na konzole i na PC na način da na konzolama nisu ni 30% vizualnog iskustva sa PCa.

A to je sad lako zbog sličnosti arhitekture i nikad veće skalabilnosti enginea.

Volio bi odigrat Alyx prije trojke u VRu, ali ne vidim da ću uskoro imati viška love za Index tak da ću odigrati nonVR kad ga još malo popeglaju.

chono

A nešto sam čitao da su oružja potrgana vizualno, i slike sam vidio da je na svakom oružju mesh od normalnog pištolja kroz mesh od tog oružja, pa su to fixali, al samo na nekima pa nisam siguran kakvo je sad stanje.

3 mjeseci kasnije

Najveca igra svih vremena. Jebote 4 grada su prvotno htjeli nagurati u dvojku 😅