https://www.youtube.com/watch?v=LiM06PQ_uPg
HλLF-LIFE Universe
Eh, Half-Life 2. Nisam ga zaigrao od izlaska Orange Boxa. Bilo bi vrijeme ponovo, ali obecao sam sebi da ne dam steamu ni evra.
- Uređivano
Ne znam koliko je još ljudi zainteresirano za Black Mesu, ali Xen poglavlje je napokon izašlo iz bete i dostupno je early backerima (valjda i svima koji su kupili igru, nadam se). Krenuo sam opet prelaziti zadnji chapter (makar se odmah može krenuti na Xen, ako koga zanima) i rekao bih da je uz novo poglavlje i igra ujedno optimiziranija i bolje se vrti, uz ostale tehničke nadogradnje koje su s vremenom dodavali ili popravljali. Tako da, ako netko planira napokon odigrati čitav remake Half Lifea, vjerujem da je upravo sad pravo vrijeme za to.
Obavezno "stivo", fantasticno pripremljen materijal:
chono bokte, kao da gledam remake. Kada to izađe, savršena izlika za reprizu.
Deadwalker jos sa tvojom grafom i monitorom
chono ići će ovaj RT i u 240 fps-a
Deadwalker ja sad u VR igram, pa kad to izađe (i deca mi daju vremena) moram opet u RTX
I Portal je imao RTX "upgrade"… Optimizacija nula, gore od Quake RTX, a to sam uspio preći jednom dok stabilnost svega nije išla u 3pm,. skupa sa updateovima i patchevima
- Uređivano
Half Life 3 stize. Source 2 je konacno spreman, igra je poluotvoreni svijet sa naprednim techom i destrukcijom na bazi voxel destrukcije.