chono

Nek odgode za PS6, nextXbox.

Da doživimo skok i pričamo desetljećima kao za Half Life 2.

chono

A iskreno i zašto bi? Imaju bazu od sigurno 150M mjesečno aktivnih korisnika. Ta bi se igra prodavala na PC kao topli kruh ravno rame uz rame sa GTA

pravednik half life 2 je izasao 2004. godine… mozda to vrijedi za ostatak imdustrije, za Valve ne.

Izdali su Alyx samo za PC i samo za VR.

Source 2 je razvijan neovisno o konzolama, a njihove inovacije su opcenite

pravednik Grafički skok uvijek prati novu generaciju konzola. Nekad u smislu inovacija, nekad u novim pokretačima.

Trenutno to pravilo baš i ne vrijedi.

Poprilično veliki broj igara sad izlazi i na konzole i na PC na način da na konzolama nisu ni 30% vizualnog iskustva sa PCa.

A to je sad lako zbog sličnosti arhitekture i nikad veće skalabilnosti enginea.

Volio bi odigrat Alyx prije trojke u VRu, ali ne vidim da ću uskoro imati viška love za Index tak da ću odigrati nonVR kad ga još malo popeglaju.

chono

A nešto sam čitao da su oružja potrgana vizualno, i slike sam vidio da je na svakom oružju mesh od normalnog pištolja kroz mesh od tog oružja, pa su to fixali, al samo na nekima pa nisam siguran kakvo je sad stanje.

3 mjeseci kasnije

Najveca igra svih vremena. Jebote 4 grada su prvotno htjeli nagurati u dvojku 😅

chono definitvno jedna od najvecih i najbitnijih. Super Mario Bros., Doom, Quake i Half-Life. sve ostalo su samo igre…

maverick na ovom videu na 1h i 16min sve je receno… ljudi su kupili vilice po podu na tom E3 sajmu

Vise nemam HL2 100%, jer su pripojili epizode unutra zajedno sa njihovim achievementima

Giphy - Disappointed World Cup GIF by Goldmaster

deathwish jedino sto mi preostaje je rijesiti epizode. Vec vidim muku isusovu sa episode 2 i onim patuljkom kao i sa odbijanjem stridera da ne sruse saw mill

chono eh da se znamo biti VR headset posudio da u VRu odradis to. Pa kad strider te gleda ko mrava imas pravi feeling 😃

18 dana kasnije