f_i_c_o Btw. kakav ti je YS IX ? Planiram odigrat svakako samo trenutno me trailsi drže, persona 5 čeka svoj red, a i novi nier dolazi za nešto više od mjesec dana ... teške muke bogami
jako dobar, pedantan i luksuzan JRPG. završio sam ga sinoć. da nisam previše lijen pisat o video igrama, da nije nedjelja i da nema sto utakmica za gledat možda bi napisao malu, slatku recenziju za igru u stilu starih gaming časopisa (a možda i hoću!!).
kad već spominješ "p5", važno je da ti kažem da "ys ix" u velikoj mjeri izgleda kao igra koja je nastala s velikom ljubavi nihon falcoma prema "p5". mislim da je većina nihon falcom studija popunila cijeli persona compendium u "p5". (postoji još dosta "modernih" i "AAA" naslova s kojima su bili vidno inspirirani (pa čak i Marvel filmovi), ali o tome (možda) više neki drugi put).
pomalo blasfemično bi bilo da ti preporučim da odigraš "ys ix" prije "p5", pa to ni neću napravit (lol), ali moraš znat da je "ys ix" dosta toga posudio od "p5", a i više od duplo je kraća igra; i jako je dobra. (16/20 ;P)
teške muke, indeed.